“Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας Ηλίας Βολονάκης

“Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας Ηλίας Βολονάκης

Έφυγε από τη ζωή σε προχωρημένη ηλικία, ο πατέρας Ηλίας Βολονάκης, που επί σειρά ετών είχε υπηρετήσει ως εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, στην καρδιά του Ηρακλείου.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου στον Άγιο Τίτο.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε η κόρη του Ελένη Βολονάκη με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ο αγαπημένος μας πατέρας, ο πολυαγαπημένος όλων μας πατήρ Ηλίας, που υπηρέτησε ως εφημέριος του Αγίου Τίτου για 59 χρόνια, έφυγε ειρηνικά και ήσυχα, αφού έδωσε τον αγώνα του με μεγάλη δύναμη και υπομονή. Μαχητής στη ζωή μαχητής και στο θάνατο. Πιστός και αφοσιωμένος λειτουργός στην εκκλησία του, στο σπίτι του. Με το λαμπερό του χαμόγελο αγκάλιαζε όλο τον κόσμο, έδινε απλόχερα την αγάπη του, την προσευχή του και όλο του τον εαυτό σε όλους.

Οραματιζόταν και αγωνιζόταν ιδιατέρως για τους νέους. Άνθρωπος και των λόγων και των έργων. Η προσωποποίηση της χαράς, της πίστης και της αισιοδοξίας. Αγαπούσε και δινόταν στην οικογένειά του, λάτρευε τα εγγόνια του, την δε πρεσβυτέρα του … η ζωή του! Είμαστε περήφανοι για τη λεβεντιά του, τη γνησιότητά του, την αλήθεια του.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου μπαμπά στους αγίους και στους αγγέλους. Σ’ έχουμε μέσα μας, στην καρδιά μας, ό,τι είμαστε το οφείλουμε σε σένα, σ’ αγαπάμε και θα μας λείπεις. Την ευχή σου να έχουμε!!!!

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 25 Μαϊου 2019 στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο της Κρήτης”.

Δείτε την ανάρτηση:

Τα σχόλια είναι κλειστά.