«Έφυγε» η Καντώ Αναστασάκη, ιστορικό στέλεχος της ΝΔ

«Έφυγε» η Καντώ Αναστασάκη, ιστορικό στέλεχος της ΝΔ

Έφυγε από την ζωή το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Καντώ Αναστασάκη.

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια της.

«Η Νέα Δημοκρατία έχασε σήμερα ένα ιστορικό στέλεχός της: Την ανιδιοτελή αγωνίστρια, πρωτοπόρο στους κοινούς μας αγώνες, Καντώ Αναστασάκη.

Η θλίψη όσων είχαμε την τιμή να τη γνωρίσουμε είναι μεγάλη. Αφανής στρατιώτης, από εκείνους που δεν επεδίωξαν αξιώματα ή δόξα, αλλά με τη δουλειά και τη φλόγα τους κράτησαν την παράταξή μας όρθια σε δύσκολους καιρούς.

Τιμούμε την προσφορά της στην παράταξη και τον τόπο μας. Εκφράζουμε στους οικείους της τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

Την ίδια ώρα, τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της Καντώ Αναστασάκη εξέφρασε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

«Βαθιά θλίψη προκαλεί σε όλους μας ο θάνατος της μεγάλης αγωνίστριας της παράταξής μας, της Καντώ Αναστασάκη.

Η αγαπητή μας Καντώ, μία δυναμική και δραστήρια μέχρι τις τελευταίες της στιγμές γυναίκα, συνέδεσε το όνομά της με τους αγώνες και την ανιδιοτελή προσφορά της στην οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν πρόσωπο αξιοσέβαστο, που χαρακτηριζόταν για την εντιμότητα και το ήθος της, με τα οποία άφησε την σφραγίδα της στην πορεία της παράταξής μας από την θέση της Προέδρου στην Τοπική Οργάνωση του Χάρακα επί σειρά ετών.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και στους οικείους της.

Αποχαιρετούμε την Αρχόντισσα του Χάρακα.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.