Έγινε η φορολοταρία, ποιοι παίρνουν τα 1000 ευρώ

Έγινε η φορολοταρία, ποιοι παίρνουν τα 1000 ευρώ . Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η δεύτερη φορολοταρία για το 2019, για τις συναλλαγές που ….

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η δεύτερη φορολοταρία για το 2019, για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν με ηλεκτρονικό τρόπο τον Φεβρουάριο, στην οποία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Αν πλέον έχετε μάθει και προνοήσατε να δείτε ποιοι λαχνοί σας αναλογούν, τότε δείτε την παρακάτω λίστα και θα ξέρετε εάν το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης…. θα σας το κεράσει η ΑΑΔΕ.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς

Αν πάλι όχι, μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση TAXISnet, για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Εναλλακτικά, μπορείτε να περιμένετε λίγο παραπάνω και να ελέγξετε αν σας έχει έρθει μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό στο TAXISnet, εισάγοντας τους κωδικούς σας.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Ειδικότερα:

  • Για συνολικό άθροισμα μέχρι 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 1 ευρώ
  • Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 2 ευρώ
  • Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 3 ευρώ
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1 .001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε 4 ευρώ. Όπου απαιτείται στρογγυλοποίηση, αυτή γίνεται στον πλησιέστερο μεγαλύτερο ακέραιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.