Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Γιάννη Σέγκου στην Χερσονησο.

Σε εορταστικό κλίμα και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, στο Λιμάνι Χερσονήσου, της παράταξης “ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σέγκο.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σέγκος παρουσίασε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης ενώ απευθυνόμενος στο κοινό είπε:
«νιώθω υπερήφανος για την ομάδα που έχουμε χτίσει την οποία χαρακτηρίζει η σχέση εμπιστοσύνης, η συνεργατικότητα και η κοινή θέληση να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για το καλύτερο που αξίζει στον δήμο μας. Οι νέες ιδέες συμπορεύονται με τη γνώση και την εμπειρία. Η συναίσθηση της ύψιστης ευθύνης για τη διοίκηση των τοπικών υποθέσεων είναι κοινή και η δέσμευση μας στην τοπική κοινωνία είναι να κάνουμε το όραμα πράξη.
Αξιολογήστε τις προτάσεις μας και συμμετέχετε στο νέο σχεδιασμό που θα κάνει τον Δήμο Χερσονήσου πρωταγωνιστή στις εξελίξεις.
Αξιολογήστε τον συνδυασμό μας «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ» έναν προς έναν και όλους μαζί σαν ομάδα που θα διευρυνθεί, θα δικτυωθεί και θα ενισχυθεί στη Δημαρχία του τόπου μας με τη δύναμη και τη συμμετοχή σας όχι μόνο στις εκλογές μα και στη διοίκηση των τοπικών υποθέσεων.
Εμπιστευθείτε μας την ψήφο σας.
Η ψήφος σας είναι η απόφαση για την επανεκκίνηση του Δήμου Χερσονήσου.
Η ψήφος σας είναι η εξουσιοδότηση από την ύψιστη θέση ευθύνης του τόπου, ΜΑΖΙ να κάνουμε πραγματικότητα το κοινό μας όραμα.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στην μέχρι τώρα πορεία που ΜΑΖΙ θα μας βρεί μετά τις εκλογές, στη Δημαρχία του Δήμου Χερσονήσου!»

Τα σχόλια είναι κλειστά.