Χανιά: Εντοπίστηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τον 93χρονο Αγγελή

Χανιά: Εντοπίστηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε τον 93χρονο Αγγελή . Εντοπίστηκε ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και άφησε αβοήθητο τον 93χρονο άνδρα ….

Εντοπίστηκε ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε και άφησε αβοήθητο τον 93χρονο άνδρα, στις 3 Ιανουαρίου στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε καθώς τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά.

Η τροχαία αναζητούσε το δράστη, μέσα από μαρτυρίες περαστικών αλλά και από το υλικό που συνέλεξε από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.
Ο οδηγός εντοπίστηκε στη Γεωργιούπολη Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχει παραδεχθεί την πράξη του. Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν συνελήφθη ωστόσο έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του.

Το ατύχημα

Ο 93χρονος Αγγελής προσπάθησε να περάσει απέναντι το δρόμο όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και ο οδηγός, έκοψε ταχύτητα, κοίταξε τον καθρέφτη, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε τον άνδρα στη μέση του δρόμου.

Περαστικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο και αργότερα διασώστες του ΕΚΑΒ συνέχισαν τις προσπάθειες καθώς έχει τραυματιστεί σοβαρότατα στο κεφάλι και αργότερα κατέληξε στο Νοσοκομείο, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Το μοιραίο αυτοκίνητο είναι ένα Nissan Navara (αγροτικό) χρώματος μπλε. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου αγροτικού, ερευνώντας υλικό από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων και αποσπώντας μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.