Έγκλημα ή αυτοκτονία; – Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα

Ημερομηνία:

Οι εκτιμήσεις της ιατροδικαστού που εξέτασε τη σορό του άτυχου κοριτσιού και οι πρώτες ενδείξεις, οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, η οικογένεια ωστόσο της 16χρονης μιλάει ανοιχτά για δολοφονία.

Ο πατέρας της 16χρονης δείχνει το σημείο από όπου σύμφωνα με την αστυνομία έπεσε το παιδί του.

Σήμερα θα οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας για τη νεκροψία –νεκροτομία προκειμένου να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου.

Η οικογένεια αναμένεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθούν οι τελευταίες επαφές του κοριτσιού, αλλά και ποια κινητά τηλέφωνα έδωσαν στίγμα στην περιοχή.

Υπάρχει υπόνοια για ένα άτομο ηλικίας 26 ετών με το οποίο φαίνεται να ήταν η 16χρονη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η οικογένεια ζήτησε τη νομική συνδρομή του δικηγόρου Δημήτρη Σαμαρτζή ο οποίος σε δηλώσεις του στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι «η οικογένεια θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο ώστε να είναι παρών κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής και θα εξαντλήσει κάθε μέσο προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο δικηγόρος της οικογένειας αναμένεται να ζητήσει σήμερα το πρωί την άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιον είχε η 16χρονη τις τελευταίες επαφές, αλλά και ποια κινητά έδωσαν στίγμα στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Τη σκότωσαν» λένε οι γονείς της 16χρονης
Ο πατέρας της 16χρονης μιλώντας χθες στο MEGA απέρριψε το σενάριο της αυτοκτονίας σημειώνοντας ότι ο θάνατος της κόρης του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο» ανέφερε επίσης στο MEGA ο θείος της.

Η δίδυμη αδερφή της, ο άνθρωπος που είχε την τελευταία επικοινωνία με την Μαρία αργά χθες το βράδυ, δεν πιστεύει πως η αδελφή της προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ».

Η αστυνομία δεν αποκλείει ακόμα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας. Οι μωλωπες στο πρόσωπο της 16χρονης καθώς και μια καταγγελία για ένα καβγά που είχε η κοπέλα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τις απαντήσεις θα τις δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστη το οποίο αναμένεται αύριο. Η οικογένεια της 16χρονης θα ορίσει και δικό της πραγματογνωμονα για τη διαδικασία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χρέη στην εφορία: Τι σημαίνει η καταχώριση...

Ενα εκτεταμένο ξεκαθάρισμα στο χαρτοφυλάκιο των καθυστερημένων οφειλών υλοποιεί...

Τα επτά μέτρα άμεσης εφαρμογής για την...

Στην τελική ευθεία το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ – Από...

Χρέη στην εφορία: Τι σημαίνει η καταχώριση...

Ενα εκτεταμένο ξεκαθάρισμα στο χαρτοφυλάκιο των καθυστερημένων οφειλών υλοποιεί...

Τα επτά μέτρα άμεσης εφαρμογής για την...

Στην τελική ευθεία το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ – Από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Τα Χανιά ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το posokanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την εβδομαδιαία ανασκόπησή του...

Δήμος Ηρακλείου:Με σημαντικά θέματα η ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Η έναρξη της εφαρμογής...