Εγκλημα στη Σητεία: Ισόβια στον 37χρονο που στραγγάλισε τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά του

Ημερομηνία:

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στον 37χρονο Κρητικό, που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, τον Μάρτιο του 2019, στην πόλη της Σητείας.

Νωρίτερα ο 37χρονος είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ αθωώθηκε για την έκθεση ανηλίκων κατά συρροή και την κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων.

Η πλευρά της υπεράσπισής ζήτησε από την Έδρα να αναγνωριστούν στον 37χρονο ελαφρυντικά. Ο Εισαγγελέας πρότεινε με τη σειρά του να μην του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Τι συνέβη τη μοιραία μέρα

Αναφερόμενος στην μοιραία μέρα, υποστήριξε πως είχαν συνεννοηθεί να πάνε μαζί τα παιδιά στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο εμβόλιο.

Όπως είπε, ενώ η Κατερίνα είχε δηλώσει πως θα πάρει άδεια από την δουλειά, για λόγους που δεν του εξήγησε δεν το έκανε.

Μετά από αρκετή ώρα, και αφού είχε παρέλθει το προγραμματισμένο ραντεβού τους, η 32χρονη επικοινώνησε και ο ίδιος πήγε στο σπίτι, προκειμένου να προσπαθήσουν να πάνε στο νοσοκομείο και να παρακαλέσουν τους γιατρούς να τους δεχτούν.

Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά!

Όπως είπε, την ώρα που έντυναν τα μικρά, η Κατερίνα άρχισε να λέει διάφορα πράγματα που τον εκνεύρισαν, μεταξύ άλλων και για ασφαλιστικά μέτρα.

«Την μια στιγμή έβαζα του παιδιού το καλτσάκι, και την επόμενη είχα τα χέρια μου τυλιγμένα στο λαιμό της Κατερίνας», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, της όρμησε, την άρπαξε από το λαιμό, «λιποθύμησε γιατί πέσαμε και οι δύο κάτω».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ένιωσα ένα μπαμ, σαν ηφαίστειο. Της έπιασα το χέρι, της φώναξα Κατερίνα αλλά δεν αντιδρούσε… κοίταξα τα παιδιά μου που ήταν δεμένα στα καρότσια τους».

Ανέφερε πως η γυναίκα είχε αίμα στη μύτη και το στόμα. «Τρελάθηκα», είπε, «έκλεισα την πόρτα, πήρα τηλέφωνο τη γιαγιά μου και την ενημέρωσα, μπήκα στο αυτοκίνητο και πήγα στο αστυνομικό τμήμα»!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ζήτησε ο Πλεύρης το παλιό ΚΤΕΟ από...

Ο Υπουργός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για τις Μαλάδες...

Tα Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια SMTDA και CHAOS...

Tα Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια SMTDA και CHAOS 2026 πραγματοποιούνται...

Ζήτησε ο Πλεύρης το παλιό ΚΤΕΟ από...

Ο Υπουργός αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για τις Μαλάδες...

Tα Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια SMTDA και CHAOS...

Tα Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια SMTDA και CHAOS 2026 πραγματοποιούνται...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

100 ημέρες πολέμου στον Κόλπο που γονάτισε την παγκόσμια οικονομία

Οι 100 μέρες που άλλαξαν τον Κόλπο. Ενα άλλο Ιράν...

Καιρός: Αυτός θα είναι ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα που θα φέρει το φαινόμενο El Niño

Ευχάριστα είναι τα πρώτα νέα από την μακροπρόθεσμη πρόβλεψη. Τα...

Επίδομα παιδιού 2026: Αυτές είναι οι 3 νέες αλλαγές που έρχονται στην καταβολή της τρίτης δόσης

Τρεις κατηγορίες δικαιούχων κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πληρωμής. Αντίστροφα μετρά...