Εγκλημα στη Σητεία: Ισόβια στον 37χρονο που στραγγάλισε τη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά του

Ημερομηνία:

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στον 37χρονο Κρητικό, που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του, τον Μάρτιο του 2019, στην πόλη της Σητείας.

Νωρίτερα ο 37χρονος είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ αθωώθηκε για την έκθεση ανηλίκων κατά συρροή και την κατοχή ναρκωτικών σκευασμάτων.

Η πλευρά της υπεράσπισής ζήτησε από την Έδρα να αναγνωριστούν στον 37χρονο ελαφρυντικά. Ο Εισαγγελέας πρότεινε με τη σειρά του να μην του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

Τι συνέβη τη μοιραία μέρα

Αναφερόμενος στην μοιραία μέρα, υποστήριξε πως είχαν συνεννοηθεί να πάνε μαζί τα παιδιά στο νοσοκομείο για προγραμματισμένο εμβόλιο.

Όπως είπε, ενώ η Κατερίνα είχε δηλώσει πως θα πάρει άδεια από την δουλειά, για λόγους που δεν του εξήγησε δεν το έκανε.

Μετά από αρκετή ώρα, και αφού είχε παρέλθει το προγραμματισμένο ραντεβού τους, η 32χρονη επικοινώνησε και ο ίδιος πήγε στο σπίτι, προκειμένου να προσπαθήσουν να πάνε στο νοσοκομείο και να παρακαλέσουν τους γιατρούς να τους δεχτούν.

Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά!

Όπως είπε, την ώρα που έντυναν τα μικρά, η Κατερίνα άρχισε να λέει διάφορα πράγματα που τον εκνεύρισαν, μεταξύ άλλων και για ασφαλιστικά μέτρα.

«Την μια στιγμή έβαζα του παιδιού το καλτσάκι, και την επόμενη είχα τα χέρια μου τυλιγμένα στο λαιμό της Κατερίνας», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, της όρμησε, την άρπαξε από το λαιμό, «λιποθύμησε γιατί πέσαμε και οι δύο κάτω».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ένιωσα ένα μπαμ, σαν ηφαίστειο. Της έπιασα το χέρι, της φώναξα Κατερίνα αλλά δεν αντιδρούσε… κοίταξα τα παιδιά μου που ήταν δεμένα στα καρότσια τους».

Ανέφερε πως η γυναίκα είχε αίμα στη μύτη και το στόμα. «Τρελάθηκα», είπε, «έκλεισα την πόρτα, πήρα τηλέφωνο τη γιαγιά μου και την ενημέρωσα, μπήκα στο αυτοκίνητο και πήγα στο αστυνομικό τμήμα»!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Με σημαντικά θέματα η ανασκόπηση του...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Η έναρξη της εφαρμογής...

Ηράκλειο: Η επίσημη ανακοίνωση για την μετάθεση...

Η Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου...

Δήμος Ηρακλείου:Με σημαντικά θέματα η ανασκόπηση του...

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Η έναρξη της εφαρμογής...

Ηράκλειο: Η επίσημη ανακοίνωση για την μετάθεση...

Η Διεύθυνση Συντήρησης Αρχαίων και Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Τα Χανιά ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το posokanei ήρθε για να μείνει και κάθε εβδομάδα θα γίνεται καλύτερο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την εβδομαδιαία ανασκόπησή του...

Δήμος Ηρακλείου:Με σημαντικά θέματα η ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Η έναρξη της εφαρμογής...