«Είμαι τρανς και η σύζυγός μου έμεινε δίπλα μου» – Το ταξίδι του μέλιτος τους άλλαξε τη ζωή

«Είμαι τρανς και η σύζυγός μου έμεινε δίπλα μου» – Το ταξίδι του μέλιτος τους άλλαξε τη ζωή

Μια ιστορία αγάπης άνευ όρων και αποδοχής μοιράζεται η Rayna Harvey, transgender, που ως άντρας παντρεύτηκε, αποκάλυψε την πραγματική ταυτότητά της στη σύζυγό του και οι δυο τους παραμένουν μέχρι και σήμερα εις… γάμου κοινωνία.

«Μεγαλώνοντας, ένιωθα πάντα λίγο διαφορτικά από τα άλλα παιδιά. Στο δημοτικό, δεν μου άρεσε να παιρνω μέρος σε παιχνίδια και αθλήματα που έρχεσαι σε στενή επαφή με τον άλλον, όπως το ράγκμπι. Εκείνους όμως τους καιρούς το να είσαι transgender ήταν κάτι όχι πολύ οικείο, δεν το καταλάβαινα και το άφηνα στην άκρη» εξομολογείται η Rayna σε άρθρο της στο Newsweek.

Η καρμική γνωριμία με τη σύζυγό του
Η Jae μπήκε στη ζωή της γύρω στο 2009. Γνωρίστηκαν μέσω MySpace –μια πλατφόρμα κυρίως μουσικής- αλλά επειδή η Jae ζούσε στον Καναδά και η Rayna στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισαν πολύ γρήγορα να χωρίσουν.

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2012, η Rayna μπήκε σε σοβαρή σχέση με μια άλλη κοπέλα αλλά χώρισαν μετά από περίπου πέντε χρόνια γιατί «ένιωθα ότι δεν ήταν καθόλου ανεκτική με τα συναισθήματά μου».

«Μπορεί να έβαφα απλά τα φρύδια μου ή να έβαζα κοσνίλερ και θα μου έλεγε “τι σου έχει συμβεί; Δεν είσαι καλά;”. Και όταν προσπαθούσα να εξηγήσω τα συναισθήματά μου ένιωθα ότι απλά προτιμούσε να μην ακούσει ίσως επειδή δεν την έλκυαν οι γυναίκες. Δεν ένιωθα ασφαλής να μιλήσω για τα συναισθήματά μου και τις σκέψεις μου για την αλλαγή φύλου, οπότε τα έκρυβα κάτω από το χαλί» εξομολογείται.

Έτσι, οι δυο τους χώρισαν και η Rayna μπορούσε επιτέλους να είναι ο εαυτός της, να δώσει χρόνο στα συναισθήματά της για το φύλο της και ένιωσε επιτέλους ελεύθερη!

Το 2017 η Jae και η Rayna ξανασυναντήθηκαν. «Ήξερα ότι είναι φροντιστική και πάντα αισθανόμουν ασφαλής γύρω της. Ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, τον ίδιο χρόνο της πρότεινα να επαντρευτεί και την επόμενη χρονιά παντρευτήκαμε» περιγράφει.

Η αποκάλυψη του «μυστικού» που την έτρωγε στον… μήνα του μέλιτος!
«Δεν ένιωθα καλά να κρύβω τα συναισθήματά που από εκείνη και δεν ήθελα να υπάρχει καμία ρωγμή στο γάμο μας και έτσι έπρεπε να βρω έναν τρόπο να της το πως και να μην υπάρχουν μυστικά ανάμεσά μας» εκμυστηρεύεται.

Και πώς έγινε αυτή η αποκάλυψη που της έτρωγε τα σωθικά; Βήμα-βήμα. Επιστρέφοντας από το πάρτι του γάμου τους, η Jae της έδειξε ένα βίντεο στο οποίο μία γυναίκα έβαψε στον ύπνο του τον σύζυγό της και τη ρώτησε πώς θα της φαινόταν.

«Θα ξετρελαινόμουν» της είπε και τα πράγματα άρχισαν να μπαίνουν στη σωστή τους βάση. Λίγες εβδομάδες μετά οι δυό τους έκαναν μια σοβαρή συζήτηση και η Rayna εξομολογήθηκε στη σύζυγό της ότι σκεφτόταν πώς θα ήταν ως γυναίκα. «Η Joe ήταν πολύ υποστηρικτική και μου είπε ότι ήθελε απλά να είμαι χαρούμενη και ότι εκείνη ήταν ερωτευμένη με την ψυχή μου« συγκινεί η Rayna.

Τον Μάιο του 2018, ενώ ήταν στον μήνα του μέλιτος, σκέφτηκαν ότι ήταν καλή ευκαιρία να ντυθεί και η Rayna με γυναικεία ρούχα. Έτσι και έγινε και οι δυο τους βγήκαν για δείπνο. Όταν ο σερβιτόρος της καλησπέρισε λέγοντάς τους «καλό απόγευμα κυρίες μου» το πρόσωπο της Rayna έλαμψε και εκείνη τη στιγμή ήξεραν και οι δύο ότι η αλλαγή είχε ήδη συμβεί.

«Το ίδιο βράδυ μιλήσαμε για το τι ήθελα και τι θα γινόταν με τη σχέση μας. Ήταν μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση αλλά ένιωθα μεγάλη ανακούφιση» θυμάται.

Τον Αύγουστο του 2018 η Rayna ξεκίνησε την ορμονοθεραπεία για την αλλαγή φύλου.

«Η δυναμική του γάμου μας άλλαξε προς το καλύτερο γιατί τώρα είμαι πιο ευτυχισμένη και πλήρης και δεν χρειάζεται να κρύβομαι. Επικοινωνούμε καλύτερα από ποτέ και είμαστε πιο ευτυχισμένοι ως ζευγάρι γιατί εγώ είμαι ο εαυτός μου και η Jae με αποδέχεται όπως είμαι» καταλήγει η Rayna.

Τα σχόλια είναι κλειστά.