Εισαγγελέας στη δίκη Γιακουμάκη: «Υπάρχει πρόβλημα μνήμης»

Ημερομηνία:

Με την εξέταση πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων συνεχίζεται η δίκη των εννέα Κρητικών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 9 το πρωί με την εξέταση ενός πρώην σπουδαστή, ο οποίος εμφανίστηκε στο ακροατήριο να μη θυμάται τα όσα είχε αρχικά καταθέσει στην αστυνομία. Μάλιστα, υποστήριξε ότι για ορισμένα περιστατικά, τα οποία αναγράφονται στην κατάθεσή του, είχε άγνοια και γι’ αυτό το δικαστήριο διέταξε να κρατηθεί έως ότου ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του εισαγγελέα κατά την εξέλιξη της διαδικασίας και μετά την απολογία του τρίτου κατά σειρά μάρτυρα «ότι υπάρχει πρόβλημα μνήμης σε αυτή τη δίκη». Ένας από τους πρώην σπουδαστές χαρακτήρισε ακραία τα πειράγματα που γίνονταν στον Βαγγέλη, ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί κάποια από τα περιστατικά που κατάθεσε για πρώτη φορά σήμερα στο δικαστήριο δεν υπάρχουν στις αρχικές μαρτυρικές του καταθέσεις, είπε: «αυτό έγινε για να μην προσβάλουμε τον Βαγγέλη, γιατί πιστεύαμε ότι θα βρεθεί».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Που ετοιμάζεται το μεγαλύτερο πρωτομαγιάτικο στεφάνι της...

H άνοιξη βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, η φύση έχει...

Τι αλλάζει στις ταξιδιωτικές συνήθειες ο πόλεμος...

Η Ελλάδα διατηρεί ισχυρή θέση ως ασφαλής προορισμός. Αισιόδοξα είναι...

Που ετοιμάζεται το μεγαλύτερο πρωτομαγιάτικο στεφάνι της...

H άνοιξη βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, η φύση έχει...

Τι αλλάζει στις ταξιδιωτικές συνήθειες ο πόλεμος...

Η Ελλάδα διατηρεί ισχυρή θέση ως ασφαλής προορισμός. Αισιόδοξα είναι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εφιάλτης η ακρίβεια: Πάνω από το 1/3 των πολιτών κόβει ακόμα και από τα βασικά για να βγει ο μήνας

Το 41,8% δυσκολέυεται να πληρώσει μηναίους λογαριασμούς Φόβο, ανησυχία και...

Που ετοιμάζεται το μεγαλύτερο πρωτομαγιάτικο στεφάνι της Κρήτης

H άνοιξη βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, η φύση έχει...

ΟΗΕ: Θερμότερο το φετινό καλοκαίρι παγκοσμίως λόγω Ελ Νίνιο

Τι αναφέρει στην ιστοσελίδα του. Ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (WMO)...