Εισηγητής από τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο για την Υγεία ο Νίκος Ηγουμενίδης

Ημερομηνία:

Εισηγητής στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που συζητείται σήμερα το μεσημέρι στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής θα είναι, από πλευράς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Ηρακλείου και ιατρός-καρδιολόγος Νίκος Ηγουμενίδης. Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία στην Ολομέλεια την επόμενη εβδομάδα και ο Νίκος Ηγουμενίδης στην εισήγησή του θα αναφερθεί στο σώμα των διατάξεων του νομοσχεδίου που αποτυπώνουν την απουσία σχεδίου της Κυβέρνησης απέναντι στην πανδημία και στο ζήτημα του εμβολιασμού του πληθυσμού.

«Με ένα πλήθος διάσπαρτων διατάξεων που έρχονται καθυστερημένες και αποκομμένες από έναν συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό απέναντι στην πανδημία και στη στήριξη του Δημόσιου Συστήματος Υγείας έρχεται σήμερα να νομοθετήσει η Κυβέρνηση», επισημαίνει σε δηλώσεις του ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο που εισάγεται σήμερα στις 14:30 στην Επιτροπή, εκτός από τα τρέχοντα ζητήματα της πανδημίας αφορά και στην κύρωση 2 συμβάσεων-δωρεών για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» και για την μετεγκατάσταση της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας για τους ογκολογικούς ασθενείς του «Θεαγένειο, ενώ παράλληλα έχει πλήθος διατάξεων που αφορά στον ΕΟΠΥΥ, στα ζητήματα ιδιωτικών κλινικών, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, του ιατρικού προσωπικού, της διοίκησης των Υγειονομικών Περιφερειών κ.ά.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Εκπαιδευτικές δράσεις για την 28η Οκτωβρίου από...

Με αφετηρία τη συμπλήρωση 86 χρόνων από την ιστορική...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου για την μελέτη των...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Προχωράμε στο αποφασιστικό βήμα το οποίο ανοίγει...

Ηράκλειο:Εκπαιδευτικές δράσεις για την 28η Οκτωβρίου από...

Με αφετηρία τη συμπλήρωση 86 χρόνων από την ιστορική...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου για την μελέτη των...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Προχωράμε στο αποφασιστικό βήμα το οποίο ανοίγει...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΚΤΕΛ: Νέα παράταση στον διαγωνισμό για την απελευθέρωση των συγκοινωνιών στην Κρήτη

Πότε θα «κληρώσει» τελικά για τις αστικές και υπεραστικές...

Γιατί η ΑΙ θέλει να μιμηθεί τον Αϊνστάιν

Η παγκόσμια βιομηχανία της ΑΙ εκτιμάται σήμερα στα 430-620...

Τα 5 «μυστικά» του αυτοσεβασμού

Ο αυτοσεβασμός σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε πως και οι δικές...