Εκκλησιαστική περιουσία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Αρχιεπισκόπου

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είχε το απόγευμα στο μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επίκεντρο της συζήτησης των δύο πλευρών ήταν η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Ιδιαίτερη συζήτηση για την επένδυση στο Σχιστό

Σύμφωνα με το μέγαρο Μαξίμου: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

»Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, η οποία έχει δρομολογηθεί χάρη στην καλή συνεργασία Πολιτείας και Εκκλησίας.

»Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την προώθηση της επένδυσης στο Σχιστό που ανακοινώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022 από τον Αρχιεπίσκοπο παρουσία του Πρωθυπουργού».

Αρμόδιες πηγές σημειώνουν ότι τη συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ζελένσκι: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Ουκρανός...

Αυτή θα είναι η δεύτερη επίσκεψη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι...

Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη νέα ΚΑΠ

- Η Ελλάδα και στη νέα ΚΑΠ (2028-2034) θα...

Ζελένσκι: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Ουκρανός...

Αυτή θα είναι η δεύτερη επίσκεψη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι...

Δήλωση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη νέα ΚΑΠ

- Η Ελλάδα και στη νέα ΚΑΠ (2028-2034) θα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related