Έκλεισαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Ημερομηνία:

Με μια ώρα παράταση, δηλαδή στις 21:00 αντί για τις 20:00, έκλεισαν οι κάλπες στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πλέον, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή νέου προέδρου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την αγωνία για Στέφανο Κασσελάκη και Έφη Αχτσιόγλου να χτυπάει κόκκινο.

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα έγινε γνωστό ότι έσπασε το φράγμα των 132.000 ψήφων και ενδέχεται να αγγίξει ακόμα και τις 135.000.

Πριν από αυτές τις εξελίξεις η εκτίμηση ήταν ότι τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα θα δοθούν στη δημοσιότητα στις 22:30, ωστόσο και αυτή η διαδικασία θα πάει αρκετά πίσω χρονικά.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο in
21:20 Λίγα λεπτά αφότου έκλεισαν οι κάλπες οι εκτιμήσεις από το επιτελείο Κασσελάκη μιλούν για νίκη 55% έναντι 45% της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ το αντίπαλο στρατόπεδο μιλά για μάχη «σώμα με σώμα»

21:05 Στους 133.261 οι ψηφοφόροι του β’ γύρου

21:00 Κλείνουν οι κάλπες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ψήφισαν πάνω από 135.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως φαίνεται, η προσέλευση δεν θα φτάσει στα επίπεδα της προηγούμενης εβδομάδας, όπου προσήλθαν 147.000 ψηφοφόροι.

Πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή των πρώτων αποτελεσμάτων, ενώ πιο σαφή αποτελέσματα θα έχουμε λίγο μετά τις 22:30.

20:45 Έφτασε στο «στρατηγείο» του ο Στέφανος Κασσελάκης

Στο «στρατηγείο» του στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, απ’ όπου και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και τόνισε πως οποιαδήποτε δήλωση θα γίνει το βράδυ έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στην Κουμουνδούρου.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε συγκρατημένος και χαμογελαστός αποφεύγοντας να τοποθετηθεί και στις καταγγελίες που είχε κάνει νωρίτερα σχετικά με την εκλογική διαδικασία.
20:37 Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, η συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη διαδικασία «έσπασε» το φράγμα των 132.000.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διάλογος… με δόντια από Μαξίμου: Πώς η...

Η επιλογή της κυβέρνησης να δυναμιτίσει το κλίμα πριν...

Αγροτικός αναβρασμός στην Κρήτη ενόψει συνάντησης με...

Την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους δρομολογούν οι Αγροτικοί...

Διάλογος… με δόντια από Μαξίμου: Πώς η...

Η επιλογή της κυβέρνησης να δυναμιτίσει το κλίμα πριν...

Αγροτικός αναβρασμός στην Κρήτη ενόψει συνάντησης με...

Την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους δρομολογούν οι Αγροτικοί...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κλείνει τη Δευτέρα ο κύριος διάδρομος του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκης”

Λόγω των προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στις υποδομές του διαδρόμου...

Αγροτικός αναβρασμός στην Κρήτη ενόψει συνάντησης με τον πρωθυπουργό

Την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους δρομολογούν οι Αγροτικοί...

Η Κρήτη αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ξυλούρη – Πλήθος κόσμου στην κηδεία

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του...