Εκλογές ΕΠΟ | Στο πλευρό του Γκαγκάτση η Κρήτη-Στήριξη απο 38 Ενώσεις

Μέσα σε κλίμα μεγάλης αισιοδοξίας, ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε σήμερα στο Macedonia Palace την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ!

Στο πλευρό του είναι 38 Ενώσεις με την Κρήτη σύσσωμη να στηρίζει την υποψηφιότητά του.

Στην Θεσσαλονίκη ήταν σήμερα παρόντες ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, που θα είναι και υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ στην παράταξη Γκαγκάτση, μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο Πλούταρχο Κουτεντάκη.

Ήταν εκεί ακόμα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Κώστας Κωνσταντινίδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου Μιχάλης Παπαγεωργίου και από την ΕΠΣ Ρεθύμνου ο Γιώργος Δασκαλομαρκάκης.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές που θα γίνουν στις 22 Ιουλίου, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο του και εκτιμώντας ότι πάνω από 50 Ενώσεις θα την στηρίξουν.

Γι’ αυτό και δήλωσε «η συγκέντρωση δείχνει ότι οι εκλογές έχουν κριθεί, δεν χρειάζεται όμως αλαζονεία».

Όπως τόνισε: «Συνολικά 38 Ενώσεις είναι εδώ και στηρίζουν, σε ψήφους είναι 39 γιατί η Ένωση γυναικών έχει διπλή ψήφο και αναμένεται ανακοίνωση από μία ακόμη. Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ μας στηρίζουν και 4-5 Ενώσεις ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει για λόγους ανωτέρας βίας. Πάνω από 50 μέλη της Συνέλευσης στηρίζουν την προσπάθεια. Θέλω να πω ότι όσοι εκλεγούν τακτικά και αναπληρωματικά μέλη θα δίνουν το παρών στις συνεδριάσεις της ΕΕ».

Απευθυνόμενος στον Σάββα Δημητριάδη της ΕΠΣΜ του είπε: «Σάββα Δημητριάδη θα είσαι αναπληρωματικό μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής».

Πρόσθεσε: «Ακόμη και οι Ενώσεις που δεν είναι μαζί μας, τις καλώ όλοι μαζί να πάμε το ποδόσφαιρο παρακάτω. Ο Τάκης Μπαλτάκος προσπάθησε και προσπαθεί υπό πολύ δύσκολες συνθήκες να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και τον ευχαριστώ πολύ. Δεν πρέπει να υπάρχει αλαζονεία και έπαρση, η συγκέντρωση δείχνουν ότι έχουν κριθεί οι εκλογές. Να αξιολογήσουμε τις απαιτήσεις που υπάρχουν και να πάμε μπροστά και το ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Όσο για τις πρώτες κινήσεις εφόσον εκλεγεί: «Θα στείλουμε στον κ.Ροζέτι απευθείας επιστολή να μας υποδείξει υποψήφιους για την θέση του αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ. Για τον εκτελεστικό διευθυντή πρέπει να κάνουμε προκήρυξη για να επιλεγεί ο κατάλληλος. Δεν πρέπει να γίνει ξανά τελικός χωρίς κόσμο και θέλουμε η Εθνική να ξαναπάει σε μεγάλη διοργάνωση όπως επί ημερών του πατέρα μου».

1. Αργολίδα

2. Αρκαδία

3. Άρτα

4. Γρεβενά

5. Δράμα

6. Έβρος

7. Εύβοια

8. Ευρυτανία

9. Ηλεία

10. Ημαθία

11. Ήπειρος

12. Ηράκλειο

13. Θεσσαλία

14. Θράκη

15. Καβάλα

16. Καστοριά

17. Κεφαλονιά

18. Κιλκίς

19. Κοζάνη

20. Λακωνία

21. Λάρισα

22. Λασίθι

23. Λέσβος

24. Μακεδονία

25. Ξάνθη

26. Πειραιάς

27. Πέλλα

28. Πιερία

29. Πρέβεζα

30. Ρέθυμνο

31. Σέρρες

32. Τρίκαλα

33. Φλώρινα

34. Χαλκιδική

35. Χανιά

36. Χίος

37. Προπονητές

38. Γυναίκες (2)

Τα σχόλια είναι κλειστά.