Εκλογές ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης από την Κρήτη [Video]

Εκλογές ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης από την Κρήτη . Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 5 το απόγευμα …..

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 5 το απόγευμα.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης καθώς και ο ευρωβουλευτής Μανόλης Κεφαλογιάννης, στελέχη της ΝΟΔΕ και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Με τη σημερινή εκδήλωση στο Κέντρο “Αναδρομές” για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ξεκινά η διήμερη περιοδεία του Προέδρου της ΝΔ στην Κρήτη. Τον Κ. Μητσοτάκη συνοδεύει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ έφτασε στο κέντρο μετά τις 07:30 και έγινε δεκτός από το συγκεντρωμένο πλήθος με ενθουσιασμό.

Για τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι έγινε μόνο και μόνο για να παραμείνει ο κ. Τσίπρας στον πρωθυπουργικό θώκο.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση και τόνισε πως “η χώρα ζει σκηνικό πολιτικής ανωμαλίας” και ζήτησε άμεση προσφυγή στις κάλπες, καθώς όπως υπογράμμισε “η χώρα δεν μπορεί να αντέξει παρατεταμένη εκλογική περίοδο”.

Έκανε λόγο για “πλαστή πραγματικότητα” που παρουσιάζει στους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας και σημείωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα στη βουλή η ΝΔ θα δώσει μάχη ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Τότε “όλα τα κόμματα θα υποχρεωθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους”.

Εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική νίκη της ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Όλοι μαζί θα αφήσουμε πίσω μας αυτή τη σκοτεινή τετραετία, και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα”.

Ειδικά για την Κρήτη ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι το νησί οφείλει και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα πορεία προς την αναγέννηση της χώρας.

“Η Κρήτη” σημείωσε χαρακτηριστικά “χρειάζεται τον Βόρειο Οδικό Άξονα, το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, τη διασύνδεση του νησιού με την ηπειρωτική χώρα και τα μεγάλα περιβαλλοντικά έργα”, για τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιηθούν άμεσα.

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/797094484016400/

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.