Στο εκπληκτικής ομορφιάς Φαράγγι Πλατανίων ο Πεζοπορικός Σύλλογος ΄΄Δρόμοι Ζωής΄΄

ΔΡΟΜΟΙ ΖΩΗΣ – Φαράγγι Πλατανίων

Στις δυτικές πλαγιές της Ίδης ξεδιπλώνεται ένα εκπληκτικής ομορφιάς φαράγγι κι εκεί θα πεζοπορήσουν οι Δρόμοι Ζωής την προσεχή Κυριακή.

Προσβάσιμο με τεχνικά μέσα στο εσωτερικό του και πεζοπορικά απ τα πλαϊνά του (απ όπου και θα το επισκεφθούμε), έχει τον επιβλητικό Ψηλορείτη στην πλάτη του, από μπροστά τον Σάμιτο και πιο πίσω τον Κέδρο. Ανηφορικό το μονοπάτι του, απότομο και αντενδείκνυται για υψοφοβικούς, ΟΜΩΣ… σε κάθε βήμα μας εκεί μας αποζημιώνει με ανεμπόδιστη θέα στον Αμαριώτικο κάμπο, στο νότιο κρητικό και σε ένα μεγάλο κομμάτι της ενδοχώρας του Ρεθύμνου. Ιδιαίτερο και πανέμορφο το γεωλογικό ανάγλυφο της διαδρομής. Ενδιάμεση στάση στον σπηλαιώδη ναό του Αγίου Αντωνίου 400μ ψηλότερα από την αφετηρία μας και κατηφορική επιστροφή στο γραφικό χωριό των Πλατανίων.

Μια πορεία που θα εντυπωσιάσει ευχάριστα…

Ώρες πορείας 04:00 Β.Δ. 1+.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00, Ημέρα Κυριακή 19/05/2024.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-21:00.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Θυμίζουμε ότι ακυρώσεις θέσεων γίνονται μέχρι Σάββατο μεσημέρι. Σε περίπτωση μη εμφάνισης, το δηλωμένο μέλος είναι υπόχρεο στην καταβολή της συμμετοχής του.

Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες μας από το site μας www.dromoizois.gr ή/και κάνοντας Like στην σελίδα μας στο Facebook : https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/ και ακολουθώντας μας.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.