Η εκπομπή “Έλα Κοντά” του ΚΡΗΤΗ TV στο Δήμο Αποκορώνου [Video]

Ημερομηνία:

Σε έναν από τους επτά δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η εκπομπή “Έλα Κοντά” περιηγήθηκε, στα πανέμορφα χωριά του Δήμου Αποκόρωνα για να σας αποδείξει άλλη μια φορά, πόσο υπέροχη είναι η Κρήτη μας… !

Η Αναστασία Μπιτζιλέου ξεκινά με ένα νεραϊδοχώρι, τις Βρύσες! Ένα τοπίο μαγευτικό από πελώρια πλατάνια δίπλα σε γάργαρα νερά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρυσών να δίνει το παρόν, αλλά και τον Μανώλη Κονταρό να μιλά για το χωριό που γεννήθηκε παρέα με το παραδοσιακό σύλλογο “ΑΚΡΙΤΕΣ” να μας ξεσηκώνουν!

Η εκπομπή συνεχίζει με το ιστορικό χωριό Βαφές, που βάφτηκε με αίμα για την λευτεριά της Κρήτης, ενώ τα γραφικά χωριά Εμπρόσνερος και Μάζα κλείνουν το Α΄ μέρος του Αποκόρωνα!
Πύργοι άλλης εποχής, Παλαιές Φάμπρικες, Ενετικά Μνημεία του 1325, Σπήλαια, Φύση, Νερά, Αρχοντικά, Καμαρόσπιτα και Εκκλησιές, ζωντανεύουν στο επεισόδιο του “Έλα Κοντά”!

Στην εκπομπή ο αξιαγάπητος μουσικός της κρητικής μουσικής Μανόλης Κονταρός δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Απολαύστε την εκπομπή:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τροχαίο στα Χανιά: Η στιγμή που το...

Ο άνδρας που μετέφερε το ΕΚΑΒ είχε πάθει νωρίτερα...

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός ασθενής μετά από...

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής κοντά...

Τροχαίο στα Χανιά: Η στιγμή που το...

Ο άνδρας που μετέφερε το ΕΚΑΒ είχε πάθει νωρίτερα...

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός ασθενής μετά από...

Το τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής κοντά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μετάλλιο και για την Κρήτη στην 37η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει με 4 μετάλλια! Οι επιτυχίες δεν...

Συναγερμός για τον καύσωνα: Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για τις υψηλές θερμοκρασίες

Σε αυξημένη ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Κλιματικής...

Προκλήσεις και σχεδιασμοί ενόψει ΔΕΘ

Τι εξετάζει η κυβέρνηση για να ενισχύσει τα εισοδήματα...