Η εκπομπή “Έλα Κοντά” του ΚΡΗΤΗ TV στο Δήμο Αποκορώνου [Video]

Ημερομηνία:

Σε έναν από τους επτά δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η εκπομπή “Έλα Κοντά” περιηγήθηκε, στα πανέμορφα χωριά του Δήμου Αποκόρωνα για να σας αποδείξει άλλη μια φορά, πόσο υπέροχη είναι η Κρήτη μας… !

Η Αναστασία Μπιτζιλέου ξεκινά με ένα νεραϊδοχώρι, τις Βρύσες! Ένα τοπίο μαγευτικό από πελώρια πλατάνια δίπλα σε γάργαρα νερά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρυσών να δίνει το παρόν, αλλά και τον Μανώλη Κονταρό να μιλά για το χωριό που γεννήθηκε παρέα με το παραδοσιακό σύλλογο “ΑΚΡΙΤΕΣ” να μας ξεσηκώνουν!

Η εκπομπή συνεχίζει με το ιστορικό χωριό Βαφές, που βάφτηκε με αίμα για την λευτεριά της Κρήτης, ενώ τα γραφικά χωριά Εμπρόσνερος και Μάζα κλείνουν το Α΄ μέρος του Αποκόρωνα!
Πύργοι άλλης εποχής, Παλαιές Φάμπρικες, Ενετικά Μνημεία του 1325, Σπήλαια, Φύση, Νερά, Αρχοντικά, Καμαρόσπιτα και Εκκλησιές, ζωντανεύουν στο επεισόδιο του “Έλα Κοντά”!

Στην εκπομπή ο αξιαγάπητος μουσικός της κρητικής μουσικής Μανόλης Κονταρός δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Απολαύστε την εκπομπή:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 24...

Πάνω από 150 άτομα στην έναρξη της...

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου...

Κρήτη: «Λουκέτο» στη Σαμαριά την Πέμπτη –...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Πέμπτη 24...

Πάνω από 150 άτομα στην έναρξη της...

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε σήμερα, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Telegraph: Πάγωσαν οι συνομιλίες Ελλάδας – Βρετανικού Μουσείου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Σε νέα φάση αβεβαιότητας εισέρχεται η υπόθεση των Γλυπτών...

Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο εφιάλτης που έρχεται – Μπορεί να σχεδιάσει τον επόμενο φονικό ιό;

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη μάθει να γράφει κείμενα,...