Η εκπομπή “Έλα Κοντά” του ΚΡΗΤΗ TV στο Δήμο Αποκορώνου [Video]

Ημερομηνία:

Σε έναν από τους επτά δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η εκπομπή “Έλα Κοντά” περιηγήθηκε, στα πανέμορφα χωριά του Δήμου Αποκόρωνα για να σας αποδείξει άλλη μια φορά, πόσο υπέροχη είναι η Κρήτη μας… !

Η Αναστασία Μπιτζιλέου ξεκινά με ένα νεραϊδοχώρι, τις Βρύσες! Ένα τοπίο μαγευτικό από πελώρια πλατάνια δίπλα σε γάργαρα νερά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρυσών να δίνει το παρόν, αλλά και τον Μανώλη Κονταρό να μιλά για το χωριό που γεννήθηκε παρέα με το παραδοσιακό σύλλογο “ΑΚΡΙΤΕΣ” να μας ξεσηκώνουν!

Η εκπομπή συνεχίζει με το ιστορικό χωριό Βαφές, που βάφτηκε με αίμα για την λευτεριά της Κρήτης, ενώ τα γραφικά χωριά Εμπρόσνερος και Μάζα κλείνουν το Α΄ μέρος του Αποκόρωνα!
Πύργοι άλλης εποχής, Παλαιές Φάμπρικες, Ενετικά Μνημεία του 1325, Σπήλαια, Φύση, Νερά, Αρχοντικά, Καμαρόσπιτα και Εκκλησιές, ζωντανεύουν στο επεισόδιο του “Έλα Κοντά”!

Στην εκπομπή ο αξιαγάπητος μουσικός της κρητικής μουσικής Μανόλης Κονταρός δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Απολαύστε την εκπομπή:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το Φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης παρουσιάζει την...

Συνεχίζοντας την πορεία του ως ένας δυναμικός θεσμός πολιτισμού...

Η Επιχειρηματικότητα των Χανίων ενεργός υποστηρικτής του...

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου των Χανίων κάλεσε σε συνένωση...

Το Φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης παρουσιάζει την...

Συνεχίζοντας την πορεία του ως ένας δυναμικός θεσμός πολιτισμού...

Η Επιχειρηματικότητα των Χανίων ενεργός υποστηρικτής του...

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου των Χανίων κάλεσε σε συνένωση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δημόσιος Απολογισμός της Πρυτανικής Αρχής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου...

Ιουλία Καλλιμάνη Live στο Ηράκλειο Κρήτης

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ Η Ιουλία Καλλιμάνη,...