Εκπονείται πλάνο συνεργασίας Αγροδιατροφικής Σύμπραξης – φορέων τουρισμού

Ημερομηνία:

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Μανόλη Χνάρη στην Περιφέρεια Κρήτης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Σταύρος Τζεδάκης,  ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Πελεκανάκης και ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Δημήτρης Κουμπαράκης.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής, ήταν ιδιαιτέρως θετικά, καθώς ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο το πλαίσιο συνεργασίας της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης με τους συγκεκριμένους φορείς του τουρισμού.

Κοινή στόχευση όλων αποτελεί η ανάδειξη της Κρητικής διατροφής και η έμπρακτη διασύνδεση του τουριστικού τομέα με τον πρωτογενή, μέσω της διεύρυνσης της χρήσης τοπικών προϊόντων, στον μπουφέ των All Inclusive ξενοδοχείων.

Αυτό θα υλοποιηθεί, μέσω της πιστοποίησης της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, με το σήμα «κρητική κουζίνα – κρητικές γεύσεις», προκειμένου τα ποιοτικά, πιστοποιημένα προϊόντα του νησιού μας μέσα από κρητικές συνταγές, να τα γνωρίσουν και να τα γευτούν τα εκατομμύρια των επισκεπτών της Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Ηράκλειο και τα Χανιά το Άγιο...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης αναμένεται...

STOP στην ελεύθερη πρόσβαση σε ειδικούς γιατρούς...

Σφοδρές αντιδράσεις από τους Ιατρικούς Συλλόγους φέρνει η νέα...

Στο Ηράκλειο και τα Χανιά το Άγιο...

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης αναμένεται...

STOP στην ελεύθερη πρόσβαση σε ειδικούς γιατρούς...

Σφοδρές αντιδράσεις από τους Ιατρικούς Συλλόγους φέρνει η νέα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκίνησαν παγκοσμίως οι πωλήσεις εισιτηρίων

Η οργανωτική επιτροπή «LA28» ανακοίνωσε ότι πούλησε περισσότερα εισιτήρια...

Τι αλλάζει στα διαβατήρια: Πώς θα ταξιδεύουμε από την Παρασκευή

Νέο Σύστημα Ελέγχου στην Ε.Ε. - Tι πρέπει να...

Στην πλατφόρμα του Ψηφιακού Φροντιστηρίου τα διαγωνίσματα Προσομοίωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων

Η αξιοποίηση των διαγωνισμάτων προσομοίωσης μέσω του Ψηφιακού Φροντιστηρίου...