Εκσυγχρονίζονται τα ΚΕΠ του Δήμου Χερσονήσου

Ημερομηνία:

Η εξασφάλιση επιχορήγησης 163.000 ευρώ του Δήμου Χερσονήσου από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σηματοδοτεί τη δρομολόγηση παρεμβάσεων για την αναβάθμιση της λειτουργίας των ΚΕΠ του Δήμου.

Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, και στις 4 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χερσονήσου, θα υλοποιηθούν έργα λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης.

«Ο εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ αποτελεί κομβικό στοιχείο για τη μετάβαση σε έναν πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και πρόσθεσε : «Από την πρώτη στιγμή, οι υπηρεσίες μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και κατέθεσαν πρόταση δράσης για την αναβάθμιση των ΚΕΠ με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και του εξοπλισμού τους».

Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών και Tablets.

Επίσης θα υλοποιηθούν εργασίες ανακαίνισης των ΚΕΠ, ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου περιβάλλοντος για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Οι πόροι προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGeneration EU, στο Πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας...

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δήμος Ηρακλείου : Τέχνη, μουσική και πολιτισμός...

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου – Εκδηλώσεις και...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας...

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δήμος Ηρακλείου : Τέχνη, μουσική και πολιτισμός...

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου – Εκδηλώσεις και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Βορίζια: Ελεύθερα τα πέντε μέλη της οικογένειας Καργάκη για τη βόμβα

Απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες για την τοποθέτηση βόμβας στην...

Δολοφονία Λεβεντάκη: «Αφού την σκότωσα σκέφτηκα να ενοχοποιήσω κάποιον άλλον»

Ο 43χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το σχέδιο του προκειμένου...