Εκβιασμοί και μηνύσεις με φόντο τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Εκβιασμοί και μηνύσεις με φόντο τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ . Εκτός ελέγχου ο Πάνος Καμμένος καθώς διαλύεται η ΚΟ των ΑΝΕΛ και εντός ολίγων ωρών χάνει …..

Εκτός ελέγχου ο Πάνος Καμμένος καθώς διαλύεται η ΚΟ των ΑΝΕΛ και εντός ολίγων ωρών χάνει τα προνόμια της θέσης.

Η εξέλιξη προκαλεί ακραίες αντιδράσεις, με τον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Νικολόπουλο να ανταλλάσσουν καταγγελίες για εκβιαστικά SMS και μηνύσεις.

Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος μετέβη το μεσημέρι στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας για να καταγγείλει εκβιασμό από τον Πάνο Καμμένο και να καταθέσει στοιχεία σχετικά με την καταγγελία του.

Ο κ. Νικολόπουλος επικαλέστηκε sms που υποστήριξε ότι έλαβε από τον Πάνο Καμμένο, τα οποία έχουν εκβιαστικό περιεχόμενο, προκειμένου είτε να επανενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, είτε να παραιτηθεί, παραδίδοντας την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα των ΑΝΕΛ στην Αχαΐα, σώζωντας και στις δύο περιπτώσεις την ΚΟ των ΑΝΕΛ από τη διάλυση.

Κατόπιν αυτών των καταγγελιών σχηματίστηκε δικογραφία.

Στις καταγγελίες αυτές απάντησε αρχικά το περιβάλλον του Πάνου Καμμένου, διαψεύδοντας τα περί εκβιασμών. Εν συνεχεία, δε, οι ΑΝΕΛ και ο Πάνος Καμμένος δημοσιοποίησαν μέσω twitter τα SMS που φέρονται να αντάλλαξαν Καμμένος και Νικολόπουλος.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι το sms που δημοσιοποιήθηκε φαίνεται ότι προέρχεται από το κινητό του Νίκου Νικολόπουλου και όχι από το κινητό του Πάνου Καμμένου, o οποίος σύμφωνα με τους ΑΝΕΛ ανέλαβε την πρωτοβουλία να δώσει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο ανεξάρτητος βουλευτής, προκειμένου όπως λέει «να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού».

Κατά τις πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, που έχει δηλώσει ότι θα διαγράψει απόψε από την κοινοβουλευτική ομάδα τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, φέρεται να προσπαθούσε επίμονα τις τελευταίες ώρες να επικοινωνήσει με τον Νίκο Νικολόπουλο, καθώς αποτελεί την τελευταία ελπίδα του για τη διάσωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Ωστόσο, ο τελευταίος δεν απαντούσε στις κλήσεις του Πάνου Καμμένου, κάτι που προφανώς προκάλεσε την έκρηξη του πρώην υπουργού Αμυνας.

Όπως φαίνεται από τα sms που δημοσιοποιήθηκαν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθύνεται στον κ. Νικολόπουλος προειδοποιώντας τον ότι θα αναφερθεί από το βήμα της Βουλής στην κρατική διαφήμιση που δέχεται σε ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του. Αφήνει να εννοηθεί, δε, ότι αυτός είναι ο λόγος που ο Νίκος Νικολόπουλος στηρίζει την κυβέρνηση, με το να μην συμβάλλει στη διάσωση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.