ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ:Διεθνής πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Ανάδειξη των Εξωτερικών Μελών του Συμβουλίου Διοίκησης

Ημερομηνία:

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) δημοσίευσε διεθνή δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση πέντε (5) θέσεων εξωτερικών μελών στο Συμβούλιο Διοίκησης (Σ.Δ.) του ΕΛΜΕΠΑ, σύμφωνα με το άρθρο 10 του ν. 4957/2022 «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των Α.Ε.Ι. με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις»

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για τη θέση εξωτερικού μέλους στο Συμβούλιο Διοίκησης, έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με την ιδιότητα Καθηγητή Πανεπιστημίου της αλλοδαπής ή Ομότιμου Καθηγητή ή αφυπηρετήσαντος μέλους Δ.Ε.Π. άλλου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής, καθώς και φυσικά πρόσωπα με ευρεία αναγνώριση ή συμβολή στον πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα ή τις επιστήμες, την οικονομία ή την κοινωνία, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών ή κοινωνικών εταίρων.

Οι υποψήφιοι/ες που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη θέση εξωτερικού μέλους του Συμβουλίου Διοίκησης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, θα πρέπει να διαθέτουν αυξημένα τυπικά προσόντα, και σε κάθε περίπτωση είναι κατ’ ελάχιστον κάτοχοι πτυχίου Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων πραγματοποιείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση elproto-dmp@hmu.gr.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται η 19η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα Ελλάδας 16.00.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την παρούσα πρόσκληση, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να διαβάσουν το πλήρες κείμενο της προκήρυξης στον σύνδεσμο https://hmu.gr/proclamation/?id=41 και να υποβάλουν τα ερωτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση gram_synglitou@hmu.gr ή να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στα 2810-379348 και 2810-379317.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αιφνιδιαστική μεταγωγή κρατουμένων από τις φυλακές Αλικαρνασσού

Οι κρατούμενοι αναμένεται να μεταφερθούν σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα...

Παρακολούθηση του καρκίνου του προστάτη μέσω Τεχνητής...

Ο ερευνητής, Δημήτριος Ζαρίδης, ο οποίος θα παραλάβει το...

Αιφνιδιαστική μεταγωγή κρατουμένων από τις φυλακές Αλικαρνασσού

Οι κρατούμενοι αναμένεται να μεταφερθούν σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα...

Παρακολούθηση του καρκίνου του προστάτη μέσω Τεχνητής...

Ο ερευνητής, Δημήτριος Ζαρίδης, ο οποίος θα παραλάβει το...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Phishing: 6 στους 10 καταναλωτές έχουν στοχοποιηθεί

Τι δείχνει έρευνα της ΕΣΕΕ. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος εξαπάτησης...

Οι μισές παραλίες της Γης θα εξαφανιστούν μέχρι το τέλος του αιώνα λένε ειδικοί

Αιτίες είναι η κλιματική αλλαγή και η επέκταση παράκτιων...

Αιφνιδιαστική μεταγωγή κρατουμένων από τις φυλακές Αλικαρνασσού

Οι κρατούμενοι αναμένεται να μεταφερθούν σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα...

Το πρώτο φιλί δόθηκε πριν από 20 εκατομμύρια χρόνια και δεν ήταν από ανθρώπους

Ερευνητές του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας...