Ελαμψε ο Σα, ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από τη Μπάγερν

Ημερομηνία:

Στάθηκε μέχρι το 69’ στο «Αλιανζ Αρένα» ο Ολυμπιακός, όμως ηττήθηκε 2-0 από τη Μπάγερν. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» πάλεψαν, μεγάλο βάρος δόθηκε στην άμυνα και παρότι ο Σα πραγματοποίησε καταπληκτικές αποκρούσεις, γνώρισαν την ήττα. Ο Ολυμπιακός μπορούσε να παίξει καλύτερα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με μία έκπληξη, βάζοντας τον Ραντζέλοβιτς στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα τη γερμανική άμυνα. Στο 17’ μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ραντζέλοβιτς.

Στο 35’ η ομάδα του Φλικ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως, ο Ζοσέ Σα είπε και πάλι «όχι». Ο Κομάν μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τους παίκτες του Ολυμπιακού, σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά ο πορτιέρο των Πειραιωτών απέκρουσε εξ’ επαφής, σώζοντας την εστία του από παραβίαση. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Μίλερ, σούταρε, αλλά ο Σα φώναξε και πάλι «παρών».

Δέκα λεπτά αργότερα η Μπάγερν απείλησε ξανά και αυτή τη φορά είχε δοκάρι με τον Παβάρ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δημιούργησαν (50’) την πρώτη μεγάλη στιγμή στην επανάληψη, με τους Λεβαντόφσκι και Γκορέτσκα, αλλά ο Σα αντέδρασε και πάλι σωστά. Όπως επίσης αντέδρασε σωστά και στο 61’, αυτή τη φορά σε ευκαιρία του Κομάν.

Στο 69’ τα πλάνα του Μαρτίνς ανατράπηκαν, καθώς η Μπάγερν βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Λεβαντόφσκι. Ο Κομάν έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Λεβαντόφσκι έβαλε όσο χρειαζόταν το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Ο Φλικ πέρασε στο ματς τους Τολίσο και Πέρισιτς, με τους δύο παίκτες στο 89’ να συνεργάζονται για το 2-0 της Μπάγερν.  Ο Τολισό γύρισε την μπάλα από αριστερά και μετά από λανθασμένη απόκρουση του Τσιμίκα, ο Πέρισιτς σούταρε από κοντά για το 2-0.

MΠΑΓΕΡΝ (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (82′ Τολισό), Γκνάμπρι (88′ Πέρισιτς), Κομάν (90’+1 Κουτίνιο), Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (71′ Βαλμπουενά), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (61′ Μασούρας), Ποντένσε (79′ Ελ Αραμπί), Γκερέρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γιορτή της μητέρας: Βραβείο Most Valuable Parent...

Η ΕΠΟ τίμησε τη μητέρα του Τιάγκο Νους για...

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...

Γιορτή της μητέρας: Βραβείο Most Valuable Parent...

Η ΕΠΟ τίμησε τη μητέρα του Τιάγκο Νους για...

Σοκ στον ΟΦΗ: Κεκλεισμένων των θυρών στο...

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Ελπίδα για τη Δημοκρατία» το νέο κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού

Οι βασικοί άξονες του κόμματος. Την πρώτη επίσημη εκδήλωση για...

National Geographic: Η Κρήτη κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για φαγητό

Η αναφορά στην Κρήτη αρχίζει με την υπόμνηση ότι...

Χανιά: Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση του γιατρού – Βρέθηκε η σορός του σε προχωρημένη σήψη

Στον Αλέξη Τσικόπουλο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το...