Έλεγχοι ΕΛ.ΑΣ: Μία σύλληψη και τσουχτερά πρόστιμα το τελευταίο 24ωρο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊο – Παραβάσεις και του αντικαπνιστικού
Σωρεία παραβάσεων βεβαίωσε η Ελληνική Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη, με το Ηράκλειο να κρατά τα σκήπτρα όσον αφορά τα τσουχτερά πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των 2.570 ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης καφενείου, του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερο λουκέτο καθώς είχε επιτρέψει την είσοδο σε πελάτες που δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και σε καθένα από τους πέντε πελάτες.

Επίσης, στους ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ καθώς πάνω στα τραπέζια βρέθηκαν σταχτοδοχεία ενώ 500 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει και ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ γιατί είχε επιτρέψει σε πελάτες του να καπνίζουν. Αντίστοιχα στους τρεις… θεριακλήδες πελάτες επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν πρόστιμα και για μη χρήση μάσκας σε δύο υπαλλήλους υγειονομικού ενδιαφέροντος και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Στα Χανιά, πρόστιμα επιβλήθηκαν μόνο για μη χρήση μάσκας και συγκεκριμένα:

ένα σε οδηγό λεωφορείου
δύο σε πελάτες εστιατορίου
ένα σε υπάλληλο κομμωτηρίου
Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν τέσσερα πρόστιμα σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. https://www.cretalive.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.