Ελένη Κτενιαδάκη: Την Κυριακή ψηφίστε για το άλμα του Ηρακλείου στο “αύριο”

Στήριξη … με την ψυχή αλλά και τη λογική “κατέθεσαν” στην Ελένη Κτενιαδάκη, φίλοι και υποστηρικτές που έδωσαν το “παρών”, χθες βράδυ, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Μ.Καραμαλάκη

Μια βραδιά με χαμόγελα αλλά και συγκίνηση ήταν η χθεσινή για την Ελένη Κτενιαδάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την παράταξη “Ηράκλειο, η Πόλη μας” του Μιχάλη Καραμαλάκη.

Σε μία συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης, για φίλους, υποστηρικτές αλλά και κάθε Ηρακλειώτη που λίγο πριν την κάλπη της Κυριακής, θέλει να ενημερωθεί για τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους συμβούλους, η Ελένη Κτενιαδάκη μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας, σημειώνοντας ότι η πόλη του Ηρακλείου χρειάζεται αλλαγή και χρειάζεται να βγει από τη στασιμότητα. Η ίδια, αφήνοντας κατά μέρος τις σημειώσεις της, μίλησε από καρδιάς για όσα η πόλη χρειάζεται και απευθυνόμενη στους Ηρακλειώτες, τους κάλεσε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου να κάνουν τη σωστή επιλογή!

Προλογίζοντας την υποψήφια δημοτική σύμβουλο, η δημοσιογράφος Έλενα Κουντουράκη αναφέρθηκε στις σπουδές και την επαγγελματική σταδιοδρομία της Ελένης Κτενιαδάκη, ενώ κατόπιν το λόγο πήραν δύο κυρίες που εδώ και χρόνια συμπορεύονται με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η Κατερίνα Κουμάκη μίλησε για την Ελένη Κτενιαδάκη, ως ξαδέρφη της αλλά κυρίως, όπως είπε ως πολίτης, εξαίροντας τις οργανωτικές της ικανότητες και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα καταφέρει να συμβάλλει σε όσα έχει ανάγκη το Ηράκλειο. “Ένα μεγάλο μπράβο για όσα έχει καταφέρει και είμαι σίγουρη ότι μπορείς να καταφέρεις ακόμη πολλά, στο εξής” – τόνισε η κ.Κουμάκη, περιγράφοντας την κ.Κτενιαδάκη ως έναν άνθρωπο δραστήριο και αποτελεσματικό, “βράχο” για τους συγγενείς και τους οικείους της, έτοιμη να δώσει μάχες!

Συγκίνησε και κέρδισε θερμό χειροκρότημα και η Αναστασία Μακριδάκη, φίλη της Ελένης Κτενιαδάκη εδώ και 20 χρόνια, καθώς μίλησε με λόγια καρδιάς για την υποψήφια δημοτική σύμβουλο, καταθέτοντας την εκτίμηση και το σεβασμό προς το πρόσωπό της, και λέγοντας: “Πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις, να προσφέρεις και θα κάνεις το καλύτερο για την πόλη μας”. Μάλιστα η τελευταία πρόταση της κ.Μακριδάκη έμελε να αγγίξει βαθιά, όλους τους παρευρισκόμενους αλλά ακόμη περισσότερο την ίδια την Ελένη Κτενιαδάκη. “Να απολαύσεις αυτό το ταξίδι, που είναι για άξιους καπετάνιους μόνο!” – σημείωσε η κ.Μακριδάκη.

Η Ελένη Κτενιαδάκη είχε την ευκαιρία κατόπιν να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, δίνοντας ραντεβού … ευθύνης, την Κυριακή στην κάλπη!

Τα σχόλια είναι κλειστά.