Η Ελένη Σκιαδά υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Συμπολιτεία»της κ .Δήμητρας Κεχαγιά

Συνέντευξη της υποψηφίας Δημοτικού Συμβούλου Ελένη Σκιαδά στον Δήμο Πεντέλης

-Ξεκινώ Ελένη με την εύλογη ερώτηση. Γιατί αποφάσισες την κάθοδό σου στις δημοτικές εκλογές?

Συμμετέχω σε εκλογική διαδικασία για δεύτερη φορά. Στις προηγούμενες εκλογές εκλέχτηκα τοπική σύμβουλος στην ΔΚ Μελισσίων με ενεργή δράση στην καθημερινότητα. Θεωρώ ότι μπορώ να δώσω κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητα. Όσοι με γνωρίζουν ,ξέρουν πόσο δουλεύω .Μου δίνει «ζωή» να προφέρω στον συνάνθρωπο . Μου αρέσουν τα σταράτα λόγια, οι πολλές πράξεις ,καμία «υποσχετική»

-Ναι αλλά ασχολείσαι με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση σε μία περίοδο που πολύς κόσμος έχει απομακρυνθεί.
Ευκαιριακά δεν είδα ποτέ την πολιτική, γιατί θεωρώ ότι η ίδια η πολιτική πρέπει να λειτουργεί ως φιλοσοφία ζωής. Είναι θέμα νοοτροπίας, να αγωνίζεσαι, να προτείνεις, να προσφέρεις, να έχεις ιδέες και να τις υλοποιείς.

-Τι σημαίνει για εσένα τοπική αυτοδιοίκηση;
Για εμένα τοπική αυτοδιοίκηση σημαίνει…Η καλύτερη επιλογή για να «προσφέρεις»

-Γιατί να σε ψηφίσουν οι δημότες του Δήμου Πεντέλης ;
Γιατί γνωρίζω την πόλη ,γνωρίζω τα προβλήματά της , γνωρίζω να παλέψω για τις λύσεις τους. Γιατί έχω όρεξη για δουλειά . Γιατί ήμουν και θα είμαι παρών για ότι χρειάζεται ο κάθε δημότης ξεχωριστά, για να ενημερώνομαι και να μάχομαι για τις ανάγκες τους Γιατί επιθυμία μου είναι να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να δημιουργήσουμε μία όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη και πιο καθαρή πόλη. Για εμένα κάθε μέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι ημέρα προσφοράς , εθελοντισμού, δουλειάς και οργάνωσης.

-Ποιες θα είναι οι προτεραιότητες σου αν αύριο εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος;
Δεσμεύομαι ότι θα κάνω ότι έκανα πάντα βάζοντας στις πρώτες μου προτεραιότητες τον τόπο μου, τους πολίτες, τις ανάγκες τους, την λύση της καθημερινότητάς τους.

– Γιατί οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν ξανά την παράταξη «Συμπολιτεία»;
Η «Συμπολιτεία» είναι μια παράταξη προσηλωμένη στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας με ένα πρόγραμμα που είναι σωστά σχεδιασμένο κι άμεσα υλοποιήσιμο, χάρη στο δυναμισμό, την εργατικότητα και το όραμα τόσο της Δημάρχου κα Δήμητρας Κεχαγιά όσο και των συνεργατών της.

Η Δήμαρχος , κ Δήμητρα Κεχαγιά έχει μεγάλο όραμα για την Πεντέλη και το έχει αποδείξει στα 4 χρόνια θητείας της . Θεωρώ η πειθαρχία που δείχνει στον τρόπο δουλειάς της αλλά και με τις ιδέες που έχει για την πόλη μας θα πετύχει με εντιμότητα, ειλικρίνεια και ανθρωπιά τον κοινό μας στόχο, έναν ακόμα πιο σύγχρονο αλλά και πιο ανθρώπινο Δήμο.
Ζητούμε λοιπόν από τους Συμπολίτες μας στις επερχόμενες εκλογές να μας εμπιστευθούν ξανά για ένα Δήμου ανθρώπινο και σύγχρονο.

– Ελένη σε ευχαριστώ και σου εύχομαι καλή συνέχεια στον προεκλογικό σου αγώνα.
Εγώ σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δώσατε!

Τα σχόλια είναι κλειστά.