Ελένη Βατσινά: Ηχηρό μήνυμα από τη Μεσαρά

Ημερομηνία:

Παρουσιάστηκε χθες επίσημα, το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο ν.Ηρακλείου, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.

Ικανοποίηση και αισιοδοξία εκφράζει η Ελένη Βατσινά για την πορεία του ΠΑΣΟΚ στο ν.Ηρακλείου, μετά και τη χθεσινή θερμή υποδοχή του ψηφοδελτίου του κόμματος από τους πολίτες της Μεσαράς.
Κατά την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στις Μοίρες, το βράδυ της Κυριακής, πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” δείχνοντας με την παρουσία του, τη στήριξη στο κόμμα που βάζει πάνω από όλα τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του.

“Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για αυτή τη μεγάλη συνάντηση, απόψε, εδώ. Η Μεσαρά – και αυτό το διαπιστώνω σε κάθε επίσκεψή μου, σε κάθε συνάντηση, σε κάθε συζήτηση με κόσμο – στέλνει το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ επανακάμπτει, κι αυτό γιατί συνειδητοποιούν όλοι πια ότι είναι το κόμμα που παραμένει πιστό στον εαυτό του και στις αξίες του ιδρυτή του Ανδρέα Παπανδρέου, ταγμένο απαρέγκλιτα στο να εργάζεται για τον Άνθρωπο.

Σε αυτό τον αγώνα έχω ταχθεί, προκειμένου να φέρουμε το ΠΑΣΟΚ ξανά ψηλά και να καταφέρουμε να ακουστεί ηχηρά η φωνή κάθε πολίτη αλλά και κάθε κοινωνική ανάγκη” – ανέφερε σε δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηρακλειώτης ζωγράφος εκθέτει τα έργα του στη...

Ο Δημήτριος (Jim) Γιγουρτσής παρουσιάζει δέκα τρίπτυχα στην έκθεση...

Ολόκληρος ο Δήμος Ηρακλείου μια ανοιχτή σκηνή:...

Το πρόγραμμα της Τρίτης 23 Ιουνίου Με αμείωτο ενδιαφέρον και...

Ηρακλειώτης ζωγράφος εκθέτει τα έργα του στη...

Ο Δημήτριος (Jim) Γιγουρτσής παρουσιάζει δέκα τρίπτυχα στην έκθεση...

Ολόκληρος ο Δήμος Ηρακλείου μια ανοιχτή σκηνή:...

Το πρόγραμμα της Τρίτης 23 Ιουνίου Με αμείωτο ενδιαφέρον και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει πινάκιο δικαστηρίου με γαλάζιο λογότυπο

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...

Μία δεκαετία μετά το Brexit: Οι σχέσεις Ην. Βασιλείου με ΕΕ – Τι λέει η κοινή γνώμη

Στις 23 Ιουνίου 2016, οι βρετανοί ψηφοφόροι επέλεξαν το...

“Πειρατική” TV: Στη φυλακή πατέρας και γιος, ελεύθερος ο αδερφός με εγγύηση 50.000 ευρώ

Συνολικά προφυλακίστηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι, ενώ στους άλλους τρεις επιβλήθηκαν...

Σαφάρι ελέγχων για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τέλος χρόνου για τους ιδιοκτήτες

Από την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες και η επιβολή...