Ελλάδα:Μετατίθεται κατά 14 ημέρες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε 4 Περιφέρειες

Ημερομηνία:

Μετατίθεται κατά 14 ημέρες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει τη μετάθεση κατά 14 ημέρες της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, προκειμένου να αξιολογηθούν ζητήματα λειτουργίας του προγράμματος που τέθηκαν υπόψη του Υπουργείου από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), καθώς και να αντιμετωπισθούν οι δυσχέρειες των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ειδικότερα:

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα από τις 25.01.2021 αντί για τις 11.01.2021.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η έναρξη των αιτήσεων θα γίνει στις 27.01.2021 αντί για τις 13.01.2021.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η υποβολή θα ξεκινήσει στις 29.01.2021 αντί για τις 15.01.2021.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η ημερομηνία που οι ενδιαφερόμενοι θα ξεκινήσουν να υποβάλλουν αιτήσεις μετατίθεται για την 01.02.2021 αντί για τις 20.01.2021.

Τέλος, η υποβολή των αιτήσεων που αφορούν σε Πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) θα ξεκινήσει από τις 03.02.2021 σε όλη την επικράτεια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μπακογιάννη: «Εάν η ΝΔ δεν συγκεντρώσει 25%,...

Ανέδειξε επίσης την εξωτερική πολιτική ως το βασικό πλεονέκτημα...

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα απορρίπτει την απόφαση της...

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, το μνημόνιο είναι...

Μπακογιάννη: «Εάν η ΝΔ δεν συγκεντρώσει 25%,...

Ανέδειξε επίσης την εξωτερική πολιτική ως το βασικό πλεονέκτημα...

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα απορρίπτει την απόφαση της...

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, το μνημόνιο είναι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μπακογιάννη: «Εάν η ΝΔ δεν συγκεντρώσει 25%, δεν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες ο πρωθυπουργός;»

Ανέδειξε επίσης την εξωτερική πολιτική ως το βασικό πλεονέκτημα...

ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα απορρίπτει την απόφαση της λιβυκής Βουλής για το τουρκολιβυκό μνημόνιο – «Νομικά αβάσιμη»

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, το μνημόνιο είναι...

«Ανακαινίζω»: Ανοίγει ο οδηγός – Έως 37.000 ευρώ για την ανακαίνιση κατοικιών

Στην επόμενη φάση περνά το πρόγραμμα «Ανακαινίζω», καθώς μέσα...

Αγροτικό πετρέλαιο: Έκπτωση 50,8 λεπτά στην αντλία μέσω κινητού τηλεφώνου

Τι αλλάζει από την 1η Νοεμβρίου. Πώς θα λειτουργεί...