Ελλάδα:Μετατίθεται κατά 14 ημέρες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε 4 Περιφέρειες

Ημερομηνία:

Μετατίθεται κατά 14 ημέρες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει τη μετάθεση κατά 14 ημέρες της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, προκειμένου να αξιολογηθούν ζητήματα λειτουργίας του προγράμματος που τέθηκαν υπόψη του Υπουργείου από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), καθώς και να αντιμετωπισθούν οι δυσχέρειες των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ειδικότερα:

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα από τις 25.01.2021 αντί για τις 11.01.2021.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η έναρξη των αιτήσεων θα γίνει στις 27.01.2021 αντί για τις 13.01.2021.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η υποβολή θα ξεκινήσει στις 29.01.2021 αντί για τις 15.01.2021.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η ημερομηνία που οι ενδιαφερόμενοι θα ξεκινήσουν να υποβάλλουν αιτήσεις μετατίθεται για την 01.02.2021 αντί για τις 20.01.2021.

Τέλος, η υποβολή των αιτήσεων που αφορούν σε Πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) θα ξεκινήσει από τις 03.02.2021 σε όλη την επικράτεια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Απογειώθηκε η πρώτη πτήση της SKY express...

Πέντε απευθείας πτήσεις την εβδομάδα συνδέουν πλέον την Αθήνα...

Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας 2026 «Η...

Η 27η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας, αποτελεί μια σημαντική...

Απογειώθηκε η πρώτη πτήση της SKY express...

Πέντε απευθείας πτήσεις την εβδομάδα συνδέουν πλέον την Αθήνα...

Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας 2026 «Η...

Η 27η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας, αποτελεί μια σημαντική...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μήνυμα Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας....

86α Αρκάδια στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνης Σοχώρα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ...