Ελλάδα:Μετατίθεται κατά 14 ημέρες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε 4 Περιφέρειες

Ημερομηνία:

Μετατίθεται κατά 14 ημέρες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει τη μετάθεση κατά 14 ημέρες της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, προκειμένου να αξιολογηθούν ζητήματα λειτουργίας του προγράμματος που τέθηκαν υπόψη του Υπουργείου από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), καθώς και να αντιμετωπισθούν οι δυσχέρειες των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ειδικότερα:

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα από τις 25.01.2021 αντί για τις 11.01.2021.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η έναρξη των αιτήσεων θα γίνει στις 27.01.2021 αντί για τις 13.01.2021.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η υποβολή θα ξεκινήσει στις 29.01.2021 αντί για τις 15.01.2021.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η ημερομηνία που οι ενδιαφερόμενοι θα ξεκινήσουν να υποβάλλουν αιτήσεις μετατίθεται για την 01.02.2021 αντί για τις 20.01.2021.

Τέλος, η υποβολή των αιτήσεων που αφορούν σε Πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) θα ξεκινήσει από τις 03.02.2021 σε όλη την επικράτεια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Eurovision 2026 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αξίζαμε πιο...

Η επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη Βιέννη και...

Ξάνθη: 17χρονη έπεσε από την πεζογέφυρα της...

Η νεαρή είναι σοβαρά τραυματισμένη στα κάτω άκρα και...

Eurovision 2026 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αξίζαμε πιο...

Η επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη Βιέννη και...

Ξάνθη: 17χρονη έπεσε από την πεζογέφυρα της...

Η νεαρή είναι σοβαρά τραυματισμένη στα κάτω άκρα και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Eurovision 2026 – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αξίζαμε πιο ψηλά, μας ξάφνιασαν οι επιτροπές»

Η επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τη Βιέννη και...

Η Αρχαία Ελλάδα οκτώ πρωτοπόρων φωτογράφων

Έκθεση έργων από τη συλλογή Κρασάκη στο Αρχαιολογικό Μουσείο...

Ηράκλειο: Λαμπρότητα και κατάνυξη στην 60ή επέτειο από την επιστροφή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Τίτου

Πλήθος πιστών στην κορύφωση των εκδηλώσεων. Με τη συμμετοχή πλήθους...