Ελλάδα:Μετατίθεται κατά 14 ημέρες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε 4 Περιφέρειες

Ημερομηνία:

Μετατίθεται κατά 14 ημέρες η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει τη μετάθεση κατά 14 ημέρες της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, προκειμένου να αξιολογηθούν ζητήματα λειτουργίας του προγράμματος που τέθηκαν υπόψη του Υπουργείου από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), καθώς και να αντιμετωπισθούν οι δυσχέρειες των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ειδικότερα:

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα από τις 25.01.2021 αντί για τις 11.01.2021.

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η έναρξη των αιτήσεων θα γίνει στις 27.01.2021 αντί για τις 13.01.2021.

Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η υποβολή θα ξεκινήσει στις 29.01.2021 αντί για τις 15.01.2021.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας η ημερομηνία που οι ενδιαφερόμενοι θα ξεκινήσουν να υποβάλλουν αιτήσεις μετατίθεται για την 01.02.2021 αντί για τις 20.01.2021.

Τέλος, η υποβολή των αιτήσεων που αφορούν σε Πολυκατοικίες (Τύπος Α & Β) θα ξεκινήσει από τις 03.02.2021 σε όλη την επικράτεια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ακαθάριστα οικόπεδα: Ώρα μηδέν για τους ιδιοκτήτες...

Λήγει η διορία για το akatharista.apps.gov.gr Με τη προθεσμία για...

Μηχανογραφικό 2026: 2+1 συμβουλές πριν την ορθή...

Ποιες οι δεξιότητες του μέλλοντος που επηρεάζουν την αγορά...

Ακαθάριστα οικόπεδα: Ώρα μηδέν για τους ιδιοκτήτες...

Λήγει η διορία για το akatharista.apps.gov.gr Με τη προθεσμία για...

Μηχανογραφικό 2026: 2+1 συμβουλές πριν την ορθή...

Ποιες οι δεξιότητες του μέλλοντος που επηρεάζουν την αγορά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νέες διεκδικήσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων από τον Δήμο Ρεθύμνης

Ο Δήμος Ρεθύμνης συνεχίζει με συνέπεια την προσπάθεια εξωστρέφειας,...

Μηχανογραφικό 2026: 2+1 συμβουλές πριν την ορθή συμπλήρωση

Ποιες οι δεξιότητες του μέλλοντος που επηρεάζουν την αγορά...

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης συγχαίρει τον Γιώργο Κουμεντάκη για την επιτυχία της «Μήδειας» στην Επίδαυρο

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης,...