Ελλάδα:Νομιμοποίηση ζητούν στην Υγεία οι Αδιόριστοι Πτυχιούχοι του ΟΑΕΔ

Ημερομηνία:

Την ώρα που στο Ελληνικό σύστημα Υγείας υπάρχουν εμφανείς ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού και με δεδομένη την εξάπλωση της πανδημίας στην χώρα μας, οι ανάγκες του ΕΣΥ ολοένα και αυξάνονται. Γι’ αυτό, η Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην μονιμοποίηση των εργαζομένων του ειδικού προγράμματος των 4000 στην υγειά του ΟΑΕΔ, ανθρώπους που εργάζονται στο ΕΣΥ εδώ και 4 χρόνια.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, έχουν στηρίξει σε απόλυτο βαθμό όλες τις υγειονομικές δομές της χώρας και στελεχώνουν από το πρώτο κύμα της πανδημίας μονάδες Covid και όχι μόνο. Τάχθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης δίχως δισταγμό και ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις του ΕΣΥ για μια σύγχρονη και δημόσια υγεία.

Η επίκληση από κυβερνητικούς παράγοντες στους αρμόδιους μπορεί και πρέπει να γίνει άμεσα πράξη, ώστε όχι μόνο να μη φύγουν από τις καίριες θέσεις που καλύπτουν αλλά και να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, με όλα τα αποθέματα της δύναμης τους καθημερινά.

Για τον σύλλογο μας, η συνέχιση της εργασίας αλλά και η μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων αυτού του προγράμματος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι επιβεβλημένη, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν εξειδικευθεί σε σημαντικούς τομείς της υγείας, κάτι το οποίο τους κάνει αναντικατάστατους αφού ο κάθε ένας από αυτούς συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων θα είναι δίπλα σε αυτούς τους ¨ΗΡΩΕΣ¨ της Υγείας μέχρι το εύλογο και δίκαιο αίτημα τους να γίνει πράξη.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΑΝΤΙΔΑΚΗ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι φορείς του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού ζητούν...

Συνάντηση των φορέων του κλάδου με πρωτοβουλία του Ελληνικού...

«Άμεση λύση για τη διασφάλιση της αξίας...

Την έντονη ανησυχία των Ρεθεμνιωτών σχετικά με τον κίνδυνο...

Οι φορείς του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού ζητούν...

Συνάντηση των φορέων του κλάδου με πρωτοβουλία του Ελληνικού...

«Άμεση λύση για τη διασφάλιση της αξίας...

Την έντονη ανησυχία των Ρεθεμνιωτών σχετικά με τον κίνδυνο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

National Geographic: Η Κρήτη κορυφαίος προορισμός παγκοσμίως για φαγητό

Η αναφορά στην Κρήτη αρχίζει με την υπόμνηση ότι...

Βενιζέλια Χανιά 2026 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Την Κυριακή 31 Μαϊου 2026 θα διεξαχθεί στο Εθνικό...

Ο Δήμος Χανίων στο διεθνές φόρουμ πολιτισμού «Smyrna Talks Culture» στη Σμύρνη

Στη διεθνή συνάντηση εργασίας του δικτύου Β40 και της...