Ελλάδα:Τα θέματα των νέων πτυχιούχων ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή <<αρένα>>

Ημερομηνία:

Πανελλήνιου Πρωτοβάθμιου Συνδικαλιστικού Σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Ειδικού Προγράμματος Πτυχιούχων στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα»

*********************
Ο σύλλογός μας ανακοινώνει ότι ζητήματα, όπως η ανανέωση των συμβάσεών μας, δυνάμει του προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ., αλλά και γενικότερα το φλέγον θέμα της φυγής των νέων στο εξωτερικό, συζητήθηκαν εκτενώς τόσο με τον ευρωβουλευτή του Σύριζα, κο Κώστα Αρβανίτη, όσο και με τον πρώην υφυπουργό Εργασίας κο Τάσο Πετρόπουλο, αλλά και με τους συνεργάτες τους. Στη συζήτηση αυτή τονίστηκε ιδιαίτερα ο ρόλος των μελών μας, αλλά και όλων των νέων, που συμμετείχαν στο εν λόγω πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ., ο καταλυτικός τους ρόλος στην εύρυθμη λειτουργία των οργανισμών του Δημοσίου αλλά και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, καθώς και το γεγονός ότι είναι πλέον σε όλους μας εμφανή τα κενά, που αφήσαμε εμείς, οι πτυχιούχοι του Προγράμματος, μετά τη λήξη των συμβάσεών μας.

Ο κος Αρβανίτης δεσμεύτηκε να θέσει το φλέγον ζήτημα της ανανέωσης των συμβασεών μας, αλλά και ευρύτερα ζητήματα, που αφορούν την ανεργία, την απασχόληση των νέων και τη προσπάθεια παραμονής αυτών στην πατρίδα μας, στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκή Ένωσης. Ευχαριστούμε αυτόν και τους συνεργάτες του για τη στηρίξη τους στις συνεχείς προσπάθειές μας και ενημερώνουμε τόσο τα μέλη μας όσο και γενικότερα τους νέους πτυχιούχους, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ., ότι οι προσπάθειες δεν σταματούν εδώ , αλλά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό πλέον στην «Ευρωπαϊκή Αρένα», εκεί όπου εκεί θα τεθούν εκ νέου και σε νέο πλαίσιο τα δίκαια και εύλογα αιτήματά μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά με πτώση...

Όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, στο...

Γρίπη: Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι άτρωτοι απέναντί...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη ενός καθολικού αντιγριπικού εμβολίου. Γιατί...

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά με πτώση...

Όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, στο...

Γρίπη: Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι άτρωτοι απέναντί...

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη ενός καθολικού αντιγριπικού εμβολίου. Γιατί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά με πτώση ΙΧ στη θάλασσα – Ένας άνδρας νεκρός, δύο εγκλωβισμένοι

Όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα, στο...

Γρίπη: Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι άτρωτοι απέναντί της – Η «ασπίδα» της μύτης και ο ρόλος των γονιδίων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάπτυξη ενός καθολικού αντιγριπικού εμβολίου. Γιατί...

Από το Ντουμπάι στα Γιάννενα: Το θρίλερ της σύλληψης του Mr. «Χωριάτικο» για την απάτη των 100 εκατ. ευρώ

Το δίκτυο εκατοντάδων εταιρειών, οι εικονικές συναλλαγές και η...

Στρατιωτική θητεία: Αλλάζουν όλα στην εκπαίδευση των νεοσύλλεκτων – Το νέο χρονοδιάγραμμα

Η απόφαση του Νίκου Δένδια καθορίζει τρία στάδια εκπαίδευσης...