Ελλάδα : Το ΜέΡΑ25 καταδικάζει την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια

Ημερομηνία:

Η κυβέρνηση επέλεξε να γιορτάσει την πρώτη μέρα της Δημαρχίας του κυρίου Μπακογιάννη με μια χολιγουντιανή παράσταση «απελευθέρωσης» των Εξαρχείων με διμοιρίες ΜΑΤ, κλούβες, ελικόπτερα, και αν ήταν λίγο φαρδύτεροι οι δρόμοι, ήμαστε σίγουροι ότι θα έστελνε και αεροπλανοφόρο.

Στόχος ήταν καταλήψεις που φιλοξενούσαν οικογένειες προσφύγων. Άνθρωποι ικέτες που οι πολιτικές του επίσημου ελληνικού κράτους ολιγωρούν να τους παράσχουν ανθρώπινες συνθήκες ζωής, άκουσαν τον εκπρόσωπο της ΠΟΑΣΥ στο ΣΚΑΪ να τους αποκαλεί «σκουπίδια», ενώ θεωρήθηκε απαραίτητο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ξαναζήσουν την τραυματική εμπειρία των εμπόλεμων ζωνών απ’ τις οποίες διέφυγαν, με ελικόπτερα να ουρλιάζουν πάνω από τα κεφάλια τους την ώρα που μαζικά τους στρίμωχναν σε κλούβες πάνοπλοι αστυνομικοί. Ναρκωτικά και όπλα πάντως, που ήταν το φύλο συκής της καθαρά σαλβινικής αυτής επιχείρησης, δε βρέθηκαν.

Οι Αθηναίοι πολίτες θα κοιμούνται πιο ήσυχοι από σήμερα. Κανένα παιδικό αρκουδάκι δεν θα απειλεί πλέον τον ανέφελο βίο τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Φρένο» στις βραχυχρόνιες μισθώσεις από την Κομισιόν...

Νέοι κανόνες από τις Βρυξέλλες για τον περιορισμό των...

Προειδοποίηση Λούκας Κατσέλη μέσω MEGA News 104,6:...

Δριμεία κριτική από την πρώην υπουργό για τα ζητήματα...

«Φρένο» στις βραχυχρόνιες μισθώσεις από την Κομισιόν...

Νέοι κανόνες από τις Βρυξέλλες για τον περιορισμό των...

Προειδοποίηση Λούκας Κατσέλη μέσω MEGA News 104,6:...

Δριμεία κριτική από την πρώην υπουργό για τα ζητήματα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Διάσωση 49 μεταναστών στους Καλούς Λιμένες – Η λέμβος τους εντοπίστηκε από drone της Frontex

Οι μετανάστες που επέβαιναν στη λέμβο περισυνελέγησαν από σκάφος...

Εορτολόγιο 10 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...