Ελλάδα : Βασίλης Φεύγας : Δεν είναι στόχος της κυβέρνησης η δίωξη πολιτικών αντιπάλων, αλλά η διαλεύκανση της αλήθειας!

Ημερομηνία:

Στην εκπομπή One Direct Weekend μίλησε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας για το ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού, καθώς επίσης και για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην υπάρχει συνωστισμός προσφύγων σε συγκεκριμένα σημεία», δήλωσε ο κ. Φεύγας και συμπλήρωσε πως γίνεται λόγος για «μικρά κέντρα υποδοχής που θα συμβάλλουν στη αποσυμφόρηση των ελληνικών νησιών, ώστε να μπορούν να εγκλιματιστούν οι πρόσφυγες, να υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για τους ίδιους, αλλά και οι τοπικές κοινωνίες να μην υποστούν μεγάλο φόρτο».

Για την υπόθεση Novartis τόνισε πως «δεν είναι στόχος της κυβέρνησης η δημιουργία δικαστηρίων δίωξης πολιτικών αντιπάλων», αναφερόμενος στην επιλογή της κυβέρνησης να μη βάλει στο «κάδρο» τον Αλέξη Τσίπρα και επεσήμανε ότι στόχος μας είναι η διαλεύκανση της αλήθειας σε μια υπόθεση –σκευωρία που στόχο είχε να σπιλώσει πολιτικούς αντιπάλους.

Ερωτώμενος για τις επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια υποστήριξε πως «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστεί ο νόμος και η τάξη σε όλη την Ελλάδα», ενώ δεν παρέλειψε να επιρρίψει τεράστιες ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση κατηγορώντας την πως αυτή δημιούργησε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Εξαρχείων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μητσοτάκης: Μέσα στον Μάρτιο η τελική εισήγηση...

Από τη Συνταγματική Αναθεώρηση έως την Παιδεία, την εργασία...

Δικαίωση για τον Ν. Ανδρουλάκη η εισαγγελική...

Τι αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή...

Μητσοτάκης: Μέσα στον Μάρτιο η τελική εισήγηση...

Από τη Συνταγματική Αναθεώρηση έως την Παιδεία, την εργασία...

Δικαίωση για τον Ν. Ανδρουλάκη η εισαγγελική...

Τι αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλειου:Συνεδριάζει τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο

Τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 18:00 συνεδριάζει στη Λότζια...

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση εμπρησμού στα Χανιά

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κήρυξε την έναρξη του 23ου Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Το Ηράκλειο είναι ένας διάσπαρτος κρυμμένος θησαυρός,...

Δωδεκάμηνος τουρισμός: Ποιοι προορισμοί παίρνουν προβάδισμα στην Ελλάδα

Μεγάλα αστικά κέντρα, περιφερειακές πόλεις με συνεδριακό και επιχειρηματικό...