ELPEN :Ο Ανδρέας Βαζαίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Ημερομηνία:

Μια νέα αγωνιστική πρόκληση επιφυλάσσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο για τον πρωταθλητή κολύμβησης και πρεσβευτή του Almora PLUS® SPORT, Ανδρέα Βαζαίο.

Ο κορυφαίος αθλητής θα συμμετέχει σε 3 αγωνίσματα, δημιουργώντας σημαντικές προσδοκίες για ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Ειδικότερα, στις 25 Ιουλίου θα αγωνιστεί στα 4Χ100 μέτρα ελεύθερο, στις 28 Ιουλίου στους προκριματικούς αγώνες για τα 200 μέτρα και στις 30 Ιουλίου για τα 4Χ100 μέτρα στη μικτή ομαδική.

Πολύτιμος σύμμαχος στην αγωνιστική προσπάθεια του Ανδρέα θα είναι το almora PLUS® SPORT. Με μοναδική σύνθεση από Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl), Ασβέστιο (Ca), Μαγνήσιο (Mg) και το φυτικό εκχύλισμα Citrus sinensis, το κορυφαίο αυτό συμπλήρωμα διατροφής θα φροντίσει για τη σωστή ενυδάτωσή και την μικρότερη καταπόνηση του οργανισμού και την ενίσχυση της απόδοσής τους, διασφαλίζοντας καλύτερες αθλητικές επιδόσεις.

Η ΕLPEN εύχεται καλή επιτυχία στον Ανδρέα, για τον οποίο νιώθει ιδιαίτερα περήφανη! Το almora PLUS® SPORT είναι ο σταθερός του σύμμαχος στην πορεία για την επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων και την κατάκτηση σημαντικών διακρίσεων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρήτη θα φιλοξενήσει τον γάμο Σάκκαρη...

Η Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε ότι ο γάμος της με...

ΠΑΟΚ: Ράγισαν καρδιές στην Τούμπα στο «αντίο»...

Συγκλονιστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στο «αντίο» των οπαδών του ΠΑΟΚ...

Η Κρήτη θα φιλοξενήσει τον γάμο Σάκκαρη...

Η Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε ότι ο γάμος της με...

ΠΑΟΚ: Ράγισαν καρδιές στην Τούμπα στο «αντίο»...

Συγκλονιστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στο «αντίο» των οπαδών του ΠΑΟΚ...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Αύξηση 320% στις αφίξεις εξωτερικού τον Ιανουάριο

Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία. Μεγάλη αύξηση παρουσιάζει η επιβατική...

Η βία και η παραβατικότητα των ανηλίκων ξεκινά από το σπίτι

Νέα πανελλαδική έρευνα του Ινστιτούτου Friedrich-Ebert-Stiftung δείχνει ότι η...

Το WiFi μας κατασκοπεύει ακόμη και αν δεν έχουμε μαζί μας κινητό τηλέφωνο

Ένα νέο… απρόσμενο εργαλείο στη διάθεση όσων ονειρεύονται έναν...