Εμφύλιος στην Creta Farms: Με κλητήρα επιδόθηκε στον Τάκη Δομαζάκη η απόλυση του

Ημερομηνία:

Κλιμακώνεται η κόντρα μεταξύ των βασικών μετόχων της Creta Farms, αδερφών Μάνου και Τάκη Δομαζάκη με τους υπόλοιπους μετόχους, τους πιστωτές και τους εργαζόμενους να φοβούνται πλέον ότι ο αδερφικός εμφύλιος μπορεί να τινάξει την εισηγμένη στον αέρα.

Τελευταίο επεισόδιο της αδερφικής διένεξης είναι η καταγγελία του Τάκη Δομαζάκη ότι μετά την “πραξικοπηματική”, όπως την χαρακτηρίζει ο ίδιος, απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου, ο αδερφός του Μάνος, που εκτελεί χρέη Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, κοινοποίησε την απόλυση του με εξώδικο στην κατοικία του στο Ρέθυμνο.

Κύκλοι από τη διοίκηση της Creta Farms κάνουν λόγο «για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων», αφού η απόλυση «ήταν μία φυσιολογική εξέλιξη» μετά την αυτόκλητη λύση της σύμβασης βάσει της απόφασης του ΔΣ για παύση απ’ τα καθήκοντα του. Τονίζουν δε πως η κοινοποίηση με κλητήρα έγινε επειδή ο ίδιος δεν πήγε να την παραλάβει, παρ’ ότι είχε ειδοποιηθεί.

Σε κάθε περίπτωση το σίριαλ της κόντρας δεν φαίνεται να σταματά εδώ και μέχρι την έκτακτη ΓΣ που έχει συγκληθεί για τις 7 Ιουνίου θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια. Στο μεταξύ μεγάλο θύμα κινδυνεύει να γίνει η ίδια η εταιρεία καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση.

Έως τότε αναμένεται και το πόρισμα της PwC, η οποία ελέγχει διεξοδικά τα βιβλία της Creta Farms προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως ευσταθεί η απαίτηση ύψους 11,6 εκατ. ευρώ που πρόβαλε ο Τάκης Δομαζάκης ισχυριζόμενος ότι ήταν ποσό με το οποίο ο ίδιος διευκόλυνε ταμειακά την εταιρεία την περίοδο 2005 – 2006. Μία απαίτηση απρόσμενη που πυροδότησε και την αλυσίδα των τελευταίων εξελίξεων στην εισηγμένη.

newmoney.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κρήτη Ιταλοί δημοσιογράφοι για την προβολή...

Στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης είναι η προβολή του πολιτιστικού,...

Συνεχίζονται οι ανακαινιστικές εργασίες στον Ιερό Μητροπολιτικό...

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης του Ιερού...

Στην Κρήτη Ιταλοί δημοσιογράφοι για την προβολή...

Στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης είναι η προβολή του πολιτιστικού,...

Συνεχίζονται οι ανακαινιστικές εργασίες στον Ιερό Μητροπολιτικό...

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης του Ιερού...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Κρήτη Ιταλοί δημοσιογράφοι για την προβολή του νησιού – Πού θα πάνε

Στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης είναι η προβολή του πολιτιστικού,...

Πώς στήθηκε η μεγάλη απάτη για τον ΕΦΚΑ

Πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η ζημία στον...

Καιρός: Το El Niño του 2026 σπάει ρεκόρ – Στους +3,2°C η θερμοκρασιακή απόκλιση στον Ειρηνικό

Εντυπωσιακές διαστάσεις λαμβάνει η θέρμανση των υδάτων στον κεντρικό...

ΟΣΔΕ 2026: Τι πρέπει να προσέξουν οι αγρότες πριν την οριστικοποίηση – Οι οδηγίες της ΑΑΔΕ

Έναν αναλυτικό «οδηγό» για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ)...