Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου:Greek Tourism B2B Workshopς σε ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ και ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Μεγάλο ενδιαφέρον Ολλανδών & Πολωνών

για συναντήσεις με τουριστικές επιχειρήσεις στα

«Greek Tourism B2B Workshop» σε Άμστερνταμ & Βαρσοβία. Επιδότηση συμμετοχής από το Επιμελητήριο Ηρακλείου

 

Έντονη ζήτηση παρουσιάζει η Κρήτη στις προτιμήσεις Ολλανδών και Πολωνών τουριστών για την επόμενη τουριστική περίοδο, όπως αποδεικνύεται από το ζωηρό ενδιαφέρον τουριστικών παραγόντων των δύο χωρών για Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων από το Ηράκλειο.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στα «Greek Tourism B2B Workshop» τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε Άμστερνταμ (27-28 Οκτωβρίου 2022) και Βαρσοβία αντίστοιχα (13-14 Δεκεμβρίου 2022) η διοργανώτρια εταιρεία ανακοίνωσε ότι δίνεται παράταση έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου για όσες τουριστικές επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από ολλανδικές και Πολωνικές εταιρείες.

Τα  Β2Β  workshops θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Κρήτης. Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, με απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής, επιδοτεί τη συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων-μελών του, οι οποίες μπορούν να λάβουν μέρος με δυο εκπροσώπους και θα συμπεριληφθούν σε διαφημιστικούς καταλόγους, ηλεκτρονικές αναρτήσεις, ενημερωτικά έντυπα κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή και στις δύο δράσεις έως την Παρασκευή 23/9/2022, στον σύνδεσμο: https://forms.gle/T49hYAcw8H5Njrai6

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται από το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου,  κα Λένα Στεφανουδάκη,  τηλ: 2810 247034, e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr.

Τα σχόλια είναι κλειστά.