«Ένα παιδί μετράει τα άστρα» στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

«Ένα παιδί μετράει τα άστρα» στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Η επαγγελματική παιδική σκηνή του Θεατροδρομίου παρουσιάζει το εμβληματικό έργο του Μενέλαου Λουντέμη «Ένα παιδί μετράει τα άστρα» στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts and Culture!

Ένα έργο-ύμνος για το σχολείο, το βιβλίο και τον δάσκαλο. Ένα ορφανό, χαρισματικό αγόρι, ο Μέλιος, διψάει για μόρφωση. Το ταξίδι του αυτό προς την ενηλικίωση, που κυλά όπως το μεγάλο ποτάμι της πολιτείας του, άλλοτε με ορμή και άλλοτε γαλήνια, άλλοτε με πικρές και άλλοτε με χαρές, θα τον σημαδέψει για πάντα. Και σημαδεύει μαζί και εμάς, γιατί ο κόσμος του Μελιού που φαντάζει μακρινός, δε διαφέρει πολύ από τον δικό μας κόσμο.

Την on line πρεμιέρα της παράστασης μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/cH8hyWzGn1Q την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:30

Η παραγωγή εντάσσεται στο ψηφιακό Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ΄ Οδόν» του Δήμου Ηρακλείου και μετά την πρεμιέρα θα παραμείνει διαθέσιμη στην παιδική θεματική ζώνη «Κόκκινη Κλώστη Δεμένη» του Heraklion Arts and Culture.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Σαπουντζάκης Χρόνης Ηθοποιοί: Σαπουντζάκης Χρόνης, Ζαχάρης Περογαμβράκης, Μενέλαος Γαλανάκης, Ελλη Αντωνάκη, Ευδοκία Σμυρλή, Κατερίνα Σταυρακάκη Κείμενο: Μαίρη Ανδρέου, Τηλεσκηνοθεσία μοντάζ: Μαρία Παπαδάκη Σχεδιασμός φώτων: Κίμωνας Κίτρινος • Οπερατέρ: Βασίλης Φλουρής • Ηχοληψία, μιξάζ: Δημήτρης Χατζάκης • Ηχογράφηση: studio MUD HUT • Φωτογραφία, σχεδιασμός αφίσας: Νικολέτα Πασπαράκη • Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: NICK VAILER Νίκος Ζιούτης • Μουσική, στίχοι: Μαίρη Ανδρέου Αντώνης Σταυρακάκης

Δείτε το διαφημιστικό σποτ της παράστασης:

Τα σχόλια είναι κλειστά.