Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνης : Ψήφισμα συμπαράστασης στην Αργυρή Ερωτοκρίτου

Καταγγέλουμε στούς ασθενείς,στούς συναδέλφους σε όλη την κοινωνία την τιμωρητική μετακίνηση της συναδέλφου Αργυρής Ερωτοκρίτου,μαχόμενης νοσοκομειακής γιατρού στον Ευαγγελισμό και μέλους του Γ.Σ της ΟΕΝΓΕ.
Ο διοικητής του Ευαγγελισμού μετακινεί μια μάχιμη και έμπειρη γιατρό απο την τραγικά υποστελεχωμένη Ε Παθολογική του νοσοκομείου,στην πολυκλινική Αθηνών όπου πρακτικά θα κάνει εξωτερικό ιατρείο Κέντρου Υγείας…
Ο αν.διευθυντής της κλινικής της κάνει συστάσεις να μην πιάνει στο στόμα της την λέξη απεργία..
Η Αργυρή πρωταγωνίστησε στις μεγάλες κινητοποιήσεις του Γενικού Κρατικού που ακύρωσαν την φιέστα που έστησε το Υπουργείο Υγείας,πάνω στην εργασιακή εξουθένωση των εργαζόμενων,σ ένα νοσοκομείο με βασικές κλινικές υπο κατάρρευση.
Η Αργυρή πρωταγωνιστεί στούς μεγάλους αγώνες των νοσοκομειακών γιατρών για την δημόσια και δωρεάν υγεία.
Η Αργυρή δεν πρέπει να βρίσκεται στα πόδια τους.
Οι μαχόμενοι νοσοκομειακοί γιατροί έχουμε βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο της ολοκληρωτικής αντίληψης της κυβέρνησης, έχοντας υποστεί σειρά διώξεων, επειδή αγωνιζόμαστε πάντα με το κεφάλι ψηλά για να σωθεί ο λαός.
Ο λαός μας που βρίσκεται στούς δρόμους τους δίνει την απάντηση.Για να μην ξεχαστεί κανένα έγκλημα, ούτε της δημόσιας υγείας,για το οποίο είναι υπόλογοι ο διοικητής και οι πολιτικοί του προιστάμενοι.
Η αντιδημοκρατική-ολοκληρωτικής αντίληψης ενέργεια του διοικητή του Νοσ.Ευαγγελισμός κ.Γρηγορόπουλου μας βρίσκει όλους απέναντι.
Οι αγωνιζόμενοι νοσοκομειακοί γιατροί είμαστε αναπόσπαστο τμήμα του μεγαλειώδους κινήματος που σαρώνει τη χώρα, για την υπεράσπιση των δημόσιων- κοινωνικών αγαθών.Του μεγαλειώδους κινήματος που θα σαρώσει στο πέρασμα του τους υπαλλήλους των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων και τούς νοσταλγούς των ανελεύθερων καθεστώτων.

Κάτω τα χέρια απο την Αργυρή!
Καλούμε συνδικάτα και συλλογικότητες με πρώτη την ΟΕΝΓΕ να ορθώσουν ανάστημα δίπλα στην συναδέλφισσα!
Και αυτή η δίωξη θα πέσει στο κενό!
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.