Εντατική προετοιμασία της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου για την συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού

Στην Τεχνική Υπηρεσία ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός

Εντατική είναι η προετοιμασία της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου σε πολιτικό αλλά και τεχνικό επίπεδο, ενόψει των διαδοχικών συναντήσεων του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Ηράκλειο.

Ακολουθώντας τον προγραμματισμό που είχε συναποφασιστεί κατά τη συνάντηση εργασίας που είχαν πραγματοποιήσει τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, όπου είχαν τεθεί επί τάπητος τα μείζονα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και οι βάσεις για την επίσκεψη της Υπουργού στο Ηράκλειο, ο Δήμαρχος Ηρακλείου αποσκοπεί στο να παρουσιάσει όλα τα δεδομένα στην Υπουργό, με σαφήνεια και απόλυτη τεκμηρίωση. Βασικός στόχος του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού είναι να πραγματοποιηθούν γόνιμες και ουσιαστικές συζητήσεις, έτσι ώστε να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ηρακλείου.
Για τον σκοπό αυτό συγκάλεσε σήμερα μια ακόμη σύσκεψη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου, με την συμμετοχή του Αντιδημάρχου Γιώργου Σισαμάκη και των υπηρεσιακών στελεχών, Μαργαρίτας Χαιρέτη, Στέλιου Μικράκη, Εύης Παπαδάκη και Κάλλιας Νικολιδάκη. Κατά τη συνάντηση, εξετάστηκαν μια προς μια όλες οι εκκρεμότητες και οι λεπτομέρειες των έργων και των αναγκαίων παρεμβάσεων, τα στάδια που έχουν ολοκληρωθεί και εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί από τη Δημοτική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Τετάρτη 6/3 έχει προγραμματιστεί αυτοψία στα Ενετικά Τείχη από την Υπουργό Πολιτισμού και τον Δήμαρχο Ηρακλείου, ενώ την Πέμπτη 7/3, σύσκεψη εργασίας με την συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και επίσκεψη στο Ανάκτορο της Κνωσσού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.