Εντοπίστηκαν οι 3 ύποπτοι για το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017

Η αστυνομία της Ρόδου κατάφερε να εντοπίσει τους 3 νεαρούς που θεωρούνται ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη το 2017, ένα χρόνο πριν βιαστεί εκ νέου και δολοφονηθεί. Πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση που παρήγγειλε η ανακρίτρια Ρόδου, για την υπόθεση, ενώ η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας στην κατάθεσή της την περασμένη Παρασκευή κατονόμασε τους δυο από τους τρεις άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στο βιασμό του παιδιού της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όλοι τους είναι από το χωριό Μάσσαρι της Ρόδου και αυτό που δηλώνουν είναι ότι δεν ήταν βιασμός, αλλά ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ, ήταν με την συναίνεση της Ελένης Τοπαλούδη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όλοι μαζί απευθύνθηκαν σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, προκειμένου να δουν πως μπορούν να κινηθούν νομικά.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν οι τρεις νεαροί από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ενώ αστυνομικοί «χτενίζουν» το διαδίκτυο για να εντοπίσουν το επίμαχο βίντεο, το οποίο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς της Ελένης ότι οι συγκεκριμένοι 3 ανέβασαν στο ίντερνετ.

Η οικογένεια της Ελένης ζητά να ανοίξει το λάπτοπ της φοιτήτριας, που παραμένει κλειδωμένο, καθώς εκεί εικάζουν ότι υπάρχει τόσο το βίντεο, όσο και πιθανά μηνύματα εκβιασμού.

Οι γονείς της φοιτήτριας υποστηρίζουν επίσης ότι έχουν στοιχεία ότι οι 3 νεαροί είχαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο Ροδίτη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης, και θεωρούν ότι όλοι μαζί δρούσαν ως κύκλωμα, που εκβίαζε την κόρη τους για να υποκύπτει στις ανήθικες προτάσεις τους.

Πηγή: tvxs.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.