Εντυπωσιακοί ελιγμοί του F16 που ”έσκισαν” τον Χανιώτικο ουρανό

Ημερομηνία:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την επέτειο της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, αγκυροβολημένη μέσα στον ενετικό λιμένα Χανίων ήταν μια φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ την ώρα της έπαρσης της σημαίας, “έσκισαν” τον χανιώτικο ουρανό μαχητικά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας.

Ακολουθησε διέλευση σχηματισμού αεροσκαφών F16 και πτήση επίδειξης demo flight από α/φ F-16 BLK 52+ πάνω από το χώρο της εκδήλωσης από τον ιπτάμενο Γιώργο Παπαδάκη που έχει πάνω από 1.500 ώρες πτήσης και ανήκει στην ομάδα «Ζεύς».

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Επισμηναγός Γιώργος Παπαδάκης, που σήμερα πραγματοποίησε την τελευταία του πτήση επίδειξης ως μέλος της ομάδας «Ζευς», «Κρήτη πατρίς του Μίνωα και του Βενιζέλου μάνα. Σαν σήμερα ενώθηκες με την μητέρα Ελλάδα. Χρόνια πολλά».

Την ίδια στιγμή ο Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε για το σπουδαίο έργο των πιλότων των F16, τονίζοντας ότι ”ανά πάσα στιγμή αναδεικνύεστε άξιοι της πατρίδας, η υπέρμαχος στρατηγός να σας συνοδεύει στις πτήσεις σας και να χαλυβδώνει το φρόνημα σας”.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, λέγοντας «η 1η Δεκεμβρίου είναι ημέρα ορόσημο. Ημέρα, μνήμης και τιμής».Πληροφοριες από FlashNews.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άνοιξε τις πύλες της η Παιδική Εξοχή...

Πρώτες αφίξεις & πολλά χαμόγελα στις ασφαλείς & σύγχρονες...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (Κατηγορία 4) για...

Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, που ...

Άνοιξε τις πύλες της η Παιδική Εξοχή...

Πρώτες αφίξεις & πολλά χαμόγελα στις ασφαλείς & σύγχρονες...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (Κατηγορία 4) για...

Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, που ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προσφορά απινιδωτών και προπλασμάτων εκπαίδευσης από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στο πλαίσιο του προγράμματος «ΖΩΗ»

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση δύο εκπαιδευτικών απινιδωτών και δύο εκπαιδευτικών...

Ρέθυμνο:Ο Όσιος Ιωάννης ο Ξένος «επέστρεψε» στο σπίτι του

Ένα ιστορικό γεγονός έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής,...

Θεσσαλονίκη:Η Ελπίδα έγινε νοτες Μ.Α.Ζ.Ι. με την ΣΟΝΕ

«Όταν η ελπίδα γίνεται νότες» Μια βραδιά υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου,...