Επανεξελέγη ο Θάνος Τζήμερος πρόεδρος στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.

Ημερομηνία:

Το 2ήμερο συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Νοεμβρίου στον πολυχώρο “ΑΘΗΝΑΪΣ” εξέλεξε νέα όργανα του κόμματος: το Πολιτικό Συμβούλιο, την Εθνική Επιτροπή και την Ελεγκτική Αρχή και επανεξέλεξε τον ιδρυτή, Θάνο Τζήμερο για τρίτη συνεχή θητεία στη θέση του προέδρου με 94,8 % έναντι 5,2% του άλλου υποψηφίου Γιώργου Χαϊδόπουλου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το απόγευμα του Σαββάτου η ομιλία του Αλέξανδρου Νίκλαν για το τι συμβαίνει αλλά και το τι θα βιώσουμε σε μικρό βάθος χρόνου από την παράνομη μετανάστευση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα δύο πάνελς που διοργανώθηκαν την Κυριακή με προσωπικότητες του ευρύτερου φιλελεύθερου και πατριωτικού χώρου.
Στην πρώτη ενότητα, η κα Μιράντα Ξαφά και ο κος Γιώργος Μπήτρος παρουσίασαν τη σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας, υπογραμμίζοντας τις εγγενείς στρεβλώσεις του ελληνικού πολιτικού συστήματος που ευθύνονται για την παράταση της κρίσης και απάντησαν σε ερωτήσεις των παρισταμένων. Επίσης, οι δημοσιογράφοι κύριοι Θανάσης Παπανδρόπουλος, Κώστας Στούπας και Σακελλάρης Σκουμπουρδής συζήτησαν με τον Θάνο Τζήμερο θέματα της φιλελεύθερης ατζέντας.
Στο δεύτερο πάνελ ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, κος Φαήλος Κρανιδιώτης και ο εκπρόσωπος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών κος Ραφαήλ Καλυβιώτης συζήτησαν με τον Θάνο Τζήμερο για την έννοια του έθνους και τη λειτουργία του σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Συμφώνησαν πως το μέλλον της χώρας και η φυσιογνωμία της Ευρώπης απειλείται από την εισβολή του Ισλάμ, το οποίο ενώ παρουσιάζεται ως θρησκεία, είναι στην πραγματικότητα ένας πολιτικός, νομικός και στρατιωτικός μηχανισμός με στόχο την άλωση της Ευρώπης εκ των έσω.

Το συνέδριο της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ τίμησε με την παρουσία του ο κος Στέφανος Μάνος ο οποίος ως πρόεδρος της Δράσης είχε συνεργαστεί με τον Θάνο Τζήμερο στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

Το συνέδριο, που έγινε ταυτόχρονα με φυσική και διακτυακή παρουσία, παρακολούθησαν περισσότερα από 1000 μέλη του κόματος. Όλες οι ψηφοφορίες ήταν ηλεκτρονικές με χρήση του συστήματος “Ζευς” που ανέπτυξαν Έλληνες πανεπιστημιακοί. Τα μέλη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ψήφιζαν από κάθε γωνιά της γης, με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται σχεδόν αμέσως. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ χρησιμοποιεί, από το 2012, την Πληροφορική σε όλες τις δραστηριότητές της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανακοίνωσε το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού:...

«Ξεκινάμε την πρώτη του μήνα για την πρωτιά στη...

Τα 13 ονόματα της νέας δικογραφίας του...

Δεκατρία πολιτικά πρόσωπα - πρώην και νυν υπουργοί -...

Ανακοίνωσε το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού:...

«Ξεκινάμε την πρώτη του μήνα για την πρωτιά στη...

Τα 13 ονόματα της νέας δικογραφίας του...

Δεκατρία πολιτικά πρόσωπα - πρώην και νυν υπουργοί -...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πώς το Παρίσι γύρισε την πλάτη στα αυτοκίνητα -Θεαματικές αλλαγές, τι έκαναν

Η πιο εμβληματική παρέμβαση. Ποδηλατόδρομοι αντικαθιστούν λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ πεζοί...

Μετά τη σκόνη, έρχονται καταιγίδες: «Κόκκινη» προειδοποίηση της ΕΜΥ για την Κρήτη

Σε συνθήκες έντονης επιβάρυνσης παραμένει η Κρήτη, με τις...

Επίδομα Παιδιού Α21: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Πότε θα γίνει η πληρωμή του Μαΐου

Σε λειτουργία τέθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το Επίδομα...

Πόσο “αθώο” είναι το άτμισμα; Μελέτη συνδέει τον καρκίνο του πνεύμονα και της στοματικής κοιλότητας με τη νέα μόδα

Τα πρώτα «καμπανάκια» των ερευνητών. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ενδέχεται να...