Έπεσαν οι μάσκες – Εξώδικο Κασιδιάρη στον Τασούλα για το μπλόκο στο κόμμα

Ημερομηνία:

Εξώδικο στον πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο νεοναζί κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης, ισχυριζόμενος πως είναι αντισυνταγματική η κυβερνητική τροπολογία για το εκλογικό μπλόκο σε φασιστικά μορφώματα.

Σύμφωνα με συνεργάτες του Κωνσταντίνου Τασούλα, το εξώδικο αυτό αποτελεί ομολογία πως το καταδικασμένο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είναι πραγματικός ηγέτης του μορφώματος «Εθνικού Κόμματος- Έλληνες».

Αποκαλύφθηκε

«Επιβεβαιώνεται και με δικαστικό κλητήρα ποιος είναι ο πραγματικός επικεφαλής» του «Εθνικού Κόμματος- Έλληνες» σχολίαζαν κύκλοι της Βουλής σχετικά με το εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα από τις φυλακές Δομοκού ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι η τροπολογία που έχει καταθέσει η Κυβέρνηση είναι αντισυνταγματική.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έχει διαβιβάσει το πολυσέλιδο εξώδικο για ενημέρωση και στα κόμματα της Βουλής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Σήμερα τιμάμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους δασκάλους και τις...

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 52 χρόνια και...

52 χρόνια πολιτικής διαδρομής συμπλήρωσε χθες, Κυριακή 4 Οκτωβρίου,...

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Σήμερα τιμάμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους δασκάλους και τις...

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 52 χρόνια και...

52 χρόνια πολιτικής διαδρομής συμπλήρωσε χθες, Κυριακή 4 Οκτωβρίου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επίδομα θέρμανσης 2026: Η ημερομηνία-κλειδί για τα νέα ποσά και την πρώτη πληρωμή

Ποια είναι τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. Περισσότερα χρήματα για...

Άνοιξε η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο επίδομα παιδιού Α21

Επαναλειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού Α21, προκειμένου...