Έπεσαν οι μάσκες – Εξώδικο Κασιδιάρη στον Τασούλα για το μπλόκο στο κόμμα

Ημερομηνία:

Εξώδικο στον πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο νεοναζί κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης, ισχυριζόμενος πως είναι αντισυνταγματική η κυβερνητική τροπολογία για το εκλογικό μπλόκο σε φασιστικά μορφώματα.

Σύμφωνα με συνεργάτες του Κωνσταντίνου Τασούλα, το εξώδικο αυτό αποτελεί ομολογία πως το καταδικασμένο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης είναι πραγματικός ηγέτης του μορφώματος «Εθνικού Κόμματος- Έλληνες».

Αποκαλύφθηκε

«Επιβεβαιώνεται και με δικαστικό κλητήρα ποιος είναι ο πραγματικός επικεφαλής» του «Εθνικού Κόμματος- Έλληνες» σχολίαζαν κύκλοι της Βουλής σχετικά με το εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα από τις φυλακές Δομοκού ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι η τροπολογία που έχει καταθέσει η Κυβέρνηση είναι αντισυνταγματική.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, έχει διαβιβάσει το πολυσέλιδο εξώδικο για ενημέρωση και στα κόμματα της Βουλής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το φθινόπωρο η αυτοβιογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη...

Τι ανέφερε η Βουλευτής ΝΔ Χανίων στο ΕΤ –...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Το φθινόπωρο η αυτοβιογραφία της Ντόρας Μπακογιάννη...

Τι ανέφερε η Βουλευτής ΝΔ Χανίων στο ΕΤ –...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων βραβεύθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα ΕΑΕ 2025 για διορθώσεις και υποβολή δικαιολογητικών

Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και την Τετάρτη...