Επιχορήγηση μελών Επιμελητηρίου Χανίων για την συμμετοχή τους στην Food Expo 2022.

Ημερομηνία:

Το Επιμελητήριο Χανίων έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την προβολή των Χανιώτικων Προϊόντων και την στήριξη των Χανιωτών Επιχειρηματιών καλεί τα μέλη του, να δηλώσουν εφόσον ενδιαφέρονται συμμετοχή, στην έκθεση Food Expo Greece 2022 (έκθεση Τροφίμων και Ποτών) και την διοργανώτρια «Forum S.A.» που διοργανώνεται στο Metropolitan Expo στην Αθήνα 12-14 Μαρτίου 2022.

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις συμμετάσχουν στην έκθεση όπως μας το γνωστοποιήσουν, μαζί με τα στοιχεία τους (Επωνυμία, Προϊόντα, Τηλέφωνο, e-mail) στο email: epimel@chania-cci.gr, έως τις 14 Φεβρουαρίου 2022, έτσι ώστε να επιχορηγηθούν από το Επιμελητήριο Χανίων.
Προϋπόθεση επιχορήγησης κάθε επιχείρησης – μέλους του Επιμελητηρίου είναι η ταμειακή της ενημερότητα στο Επιμελητήριο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κλήση 15 μαθητών του Γυμνασίου Αλικιανού και...

Η κλήση 15 μαθητών του Γυμνασίου Αλικιανού και των...

Κρήτη: «Τσουχτερά» πρόστιμα 3.000 ευρώ από την...

Δύο διοικητικά πρόστιμα επέβαλαν στις 18 Μαΐου 2026, οι αρμόδιες...

Κλήση 15 μαθητών του Γυμνασίου Αλικιανού και...

Η κλήση 15 μαθητών του Γυμνασίου Αλικιανού και των...

Κρήτη: «Τσουχτερά» πρόστιμα 3.000 ευρώ από την...

Δύο διοικητικά πρόστιμα επέβαλαν στις 18 Μαΐου 2026, οι αρμόδιες...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στο τελευταίο στάδιο η ανακατασκευή του πεζοδρομημένου τμήματος της Ταξιάρχου Μαρκοπούλου

Την Παρασκευή 22/5 ξεκινά και η ασφαλτόστρωση μέχρι την...

Ελένη Βατσινά για το ιατρείο του Αεροδρομίου Ηρακλείου: «Η Κυβέρνηση αφήνει ακάλυπτη μια κρίσιμη πύλη εισόδου της χώρας»

Κοινοβουλευτική παρέμβαση για τη σοβαρή υποστελέχωση στο Ειδικό Περιφερειακό...