Επίσκεψη Αξιωματούχων των Lions στο Αρκαλοχώρι

Ημερομηνία:

Το 2ο Συμβούλιο Κυβερνητών του Πολλαπλού Θέματος 117 Ελλάς – Κύπρος των Lions Clubs International, υπό την προεδρία του Προέδρου του Συμβουλίου L. Κωνσταντίνου Λυμπέρη,  φιλοξενήθηκε τις προηγούμενές ημέρες, στο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

 

Πριν το Συμβούλιο μάλιστα, οι αξιωματούχοι των Lions επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις αυξημένες ανάγκες του Κέντρου Υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, το Συμβούλιο του ΠΘ117 αποφάσισε να δωρίσει έναν καρδιογράφο στο Κέντρο Υγείας ενώ το Θέμα 117Α Νότιας Ελλάδας και Νήσων προσφέρθηκε να προχωρήσει σε δωρεά υπολογιστικού εξοπλισμού στο Εργαστήριο Πληροφορικής του 1ο Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου. 

 

Η Αντιδήμαρχος κα Όλγα Δραμουντάνη, απευθύνοντας χαιρετισμό στην έναρξη του Συμβουλίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος βρισκόταν στη Ρόδο για τις εργασίες του συνεδρίου της ΚΕΔΕ. Η κ. Δραμουντάνη μίλησε για μία σημαντική κίνηση προς όφελος της κοινωνίας, εστιάζοντας στη διαχρονική προσφορά των Lions στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

 

Επίσης, στο τέλος της συνάντησης πρόσφερε στους παρευρισκόμενους ένα αναμνηστικό λεύκωμα με τις ομορφιές του Δήμου.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Στον Εισαγγελέα οι δύο για την...

Νέες, ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της αυτοκτονίας του...

Κλείνουν τα καταστήματα στο Ηράκλειο για τα...

Σε ενεργή συμμετοχή στην κινητοποίηση για την τραγωδία των...

Ηράκλειο: Στον Εισαγγελέα οι δύο για την...

Νέες, ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της αυτοκτονίας του...

Κλείνουν τα καταστήματα στο Ηράκλειο για τα...

Σε ενεργή συμμετοχή στην κινητοποίηση για την τραγωδία των...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον τουρισμό στην Κρήτη και το 2026

Στα επίπεδα της περσινής χρονιάς εκτιμάται ότι μπορεί να...

Ταξιδιωτική οδηγία από το ΥΠΕΞ: Αποφύγετε τις επισκέψεις σε Ισραήλ, Ιράν και Παλαιστινιακά Εδάφη

Το Υπουργείο Εξωτερικών καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν...

Καρδιακή ανακοπή: Δύο συμπτώματα που προειδοποιούν 24 ώρες νωρίτερα

Προειδοποιητικά σημάδια -και δυνητικά σωτήρια- θα δώσει 24 ώρες...