Επίσκεψη Αυγενάκη στη Ρόδο και υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Ρόδου

Ημερομηνία:

Διήμερη επίσκεψη στη Ρόδο πραγματοποιεί σήμερα και αύριο (14-15/2/2020) ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Νωρίς το πρωί θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και ακολούθως με το Δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

Στη συνέχεια, θα υπογράψουν από κοινού “Μνημόνιο Συνεργασίας” με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την παροχή τεχνογνωσίας προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδο για κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απόψε, ο κ. Αυγενάκης θα παραστεί ως επίσημος προσκεκλημένος σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ενώ αύριο (15/2/2020) στις 6 μ.μ. θα παρακολουθήσει τον αγώνα Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο, Ρόδος – Ηράκλειο, στο Βενετόκλειο.
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα συμμετάσχει σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ετήσια Γενική Συνέλευση Ομίλου Motor Oil

Στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου Motor...

Αγορά εργασίας: Απλήρωτες υπερωρίες δουλεύουν 4 στους...

Η υπέρβαση του κανονικού ωραρίου αυξάνεται όσο μεγαλώνει το...

Ετήσια Γενική Συνέλευση Ομίλου Motor Oil

Στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου Motor...

Αγορά εργασίας: Απλήρωτες υπερωρίες δουλεύουν 4 στους...

Η υπέρβαση του κανονικού ωραρίου αυξάνεται όσο μεγαλώνει το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ξεσκέπασαν αυτοκρατορία τηλεοπτικής «πειρατείας»: 86.000 πελάτες, κέρδη 7 εκατ. ευρώ και 17 συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη συστηματική και κατ’...