Επίσκεψη του Κέντρου Αλτσχάιμερ του ΠΑΓΝΗ «Νεφέλη» στην έκθεση «Κωνσταντίνος Βολανάκης

Ημερομηνία:

Την σπουδαία και ξεχωριστή έκθεση, με τίτλο

, που οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου και φιλοξενείται στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να θαυμάσουν οι ωφελούμενοι του Κέντρου Αλτσχάιμερ ΠΑΓΝΗ «Νεφέλη», στο πλαίσιο των δράσεων για  την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, αύριο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.

Τους επισκέπτες της έκθεσης υποδέχτηκε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Παπαδάκη – Σκαλίδη και με τη βοήθεια του συλλέκτη και ιστορικού τέχνης Μιχάλη Κρασάκη που ανέλαβε την ξενάγηση, περιηγήθηκαν στα εξαιρετικά έργα τέχνης και γνώρισαν την ιστορία του μεγάλου μας ζωγράφου.

Με αφορμή την επίσκεψη στην έκθεση η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Παπαδάκη σημείωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε τους ωφελούμενους και την ομάδα του Κέντρου Αλτσχάιμερ ΠΑΓΝΗ «Νεφέλη» με την επιστημονικά υπεύθυνη καθηγήτρια Μαρία Μπάστα, που οργάνωσαν με ιδιαίτερη φροντίδα την επίσκεψη. Οι ωφελούμενοι και οι συγγενείς τους απόλαυσαν τα έργα τέχνης και γνώρισαν την ιστορία του σημαντικού καλλιτέχνη με τη βοήθεια του συλλέκτη και Ιστορικού τέχνης Μιχάλη Κρασάκη που ανέλαβε την ξενάγηση, τον οποίο θερμά ευχαριστούμε που αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση  μας». Η καθηγήτρια του Π.Κ Μαρία Μπάστα, ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο για τη φιλοξενία, τον εικαστικό Μιχάλη  Κρασάκη, καθώς και τη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της δράσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Παγκόσμια πρωτεύουσα» της επιστήμης το Ηράκλειο: Πάνω...

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από...

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου,...

«Παγκόσμια πρωτεύουσα» της επιστήμης το Ηράκλειο: Πάνω...

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από...

Κρήτη: Διακοπές ρεύματος το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου...

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δωρεάν διακοπές, ιαματικός τουρισμός, εκδρομές και θέατρο: Η δεύτερη ευκαιρία του ΟΠΕΚΑ από 7 Σεπτεμβρίου

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ενημερώνει...

Μπόνους και κίνητρα για τη στέγαση εκπαιδευτικών

Δήμοι, φορείς και ιδιώτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλία: επιδόματα ενοικίου και...

«Παγκόσμια πρωτεύουσα» της επιστήμης το Ηράκλειο: Πάνω από 700 ερευνητές σε διεθνές συνέδριο

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από...

Το πλάνο τετραετίας της κυβέρνησης στη ΔΕΘ – Ποιοι ωφελούνται και οι παρεμβάσεις «έκπληξη»

Ουσιαστικά, πρόκειται για μία πρώτη απάντηση της κυβέρνησης σε...