Επίσκεψη ΥΦΕΘΑ κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη στο Αρχηγείο Στόλου

Ημερομηνία:

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ενώ παρευρέθηκε και ο Βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Διονύσης Χατζηδάκης.
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, τα κύρια έργα, τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΑΣ, καθώς επίσης και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των μονάδων του. Επισήμανε τη διαρκή στήριξη της Πολιτείας προς το Πολεμικό Ναυτικό, η οποία αποτυπώνεται σε αμυντικές συμφωνίες για εμβληματικούς εξοπλισμούς, ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών, αυξήσεις των αποδοχών του έμψυχου δυναμικού, ενίσχυση των προυπολογισμών και της εκπαιδευτικής πολιτικής των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το υποβρύχιο «ΠΙΠΙΝΟΣ», τη φρεγάτα «ΣΑΛΑΜΙΣ», την κανονιοφόρο «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και συνομίλησε με το προσωπικό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντ. Σαμαράς – Κυρ. Μητσοτάκης: Ανοιχτός πόλεμος...

Διευρύνεται το μέτωπο των πυρών του Αντ. Σαμαρά προς...

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, παραβρέθηκε...

Αντ. Σαμαράς – Κυρ. Μητσοτάκης: Ανοιχτός πόλεμος...

Διευρύνεται το μέτωπο των πυρών του Αντ. Σαμαρά προς...

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, παραβρέθηκε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η μετάλλαξη του Αιγαίου: Νέοι κάτοικοι, τουρισμός και αγροτιά που χάνεται

Αιγαίο: Όταν τα νησιά εγκαταλείπουν τις «ρίζες» τους. Η παραδοσιακή...

Στο μικροσκόπιο οι παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους

Οι πρόσφατες προειδοποιήσεις για παρενέργειες των αγωνιστών GLP-1 επαναφέρουν...

Λύση για την ισοτιμία πτυχίων 400.000 αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ φέρνει ρύθμιση του υπ. Παιδείας

Η διαδικασία βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια, όπως το ευρωπαϊκό...