Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ημερομηνία:

Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθηγητή Άγγελου Συρίγου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών στο Ηράκλειο. Τον κ. Υφυπουργό υποδέχτηκε ο Πρύτανης του Ιδρύματος, καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθηγητής Άγγελος Συρίγος, συνοδεία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητή Γεώργιου Μ. Κοντάκη, του Αντιπρύτανη Οικονομικών και Υποδομών, καθηγητή Κωνσταντίνου Σπανουδάκη και του Αντιπρύτανη Προγραμματισμού, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητή Δημήτριου Μυλωνάκη, πραγματοποίησε μία σύντομη περιήγηση σε Τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης όπου ξεναγήθηκε από τους Πρόεδρους των Τμημάτων.
Στη σύσκεψη που ακολούθησε στην Αίθουσα της Συγκλήτου του Ιδρύματος, παρευρέθηκαν, εκτός από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη, ο Αντιπρύτανης Οικονομικών και Υποδομών, καθηγητής Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο Αντιπρύτανης Προγραμματισμού, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητής Δημήτριος Μυλωνάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, καθηγητής Εμμανουήλ Στρατάκης, ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, καθηγητής Γεώργιος Κοχιαδάκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, καθηγητής Θεόδουλος Γαρεφαλάκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής, καθηγητής Αλέξανδρος Γεωργακίλας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών, καθηγητής Ιωάννης Τζίτζικας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Βιολογίας, καθηγητής Κρίτωνας Καλαντίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας, καθηγητής Δημήτριος Άγγλος, η Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, καθηγήτρια Μαρία Βαμβακάκη και η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ευδοξία Καψαλάκη.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε εκτενώς για το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ιδιαίτερα για «θέματα ζωτικής σημασίας για το Ίδρυμα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πρύτανης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Κρήτης , τα νέα δεδομένα στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και το νέο νομικό πλαίσιο.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρύτανης του Ιδρύματος πρόσφερε στον κ. Υφυπουργό αναμνηστικά δώρα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Προκηρύσσονται επιτέλους θέσεις ψυχιάτρων και παιδοψυχιάτρων για...

Δέκα θέσεις για την Κρήτη – Οι αντιδράσεις και...

Σοκ νότια της Ιεράπετρας: 18 νεκροί μετανάστες...

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι "έσβησαν" μέσα στη βάρκα. Πεθαίνοντας...

Προκηρύσσονται επιτέλους θέσεις ψυχιάτρων και παιδοψυχιάτρων για...

Δέκα θέσεις για την Κρήτη – Οι αντιδράσεις και...

Σοκ νότια της Ιεράπετρας: 18 νεκροί μετανάστες...

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι "έσβησαν" μέσα στη βάρκα. Πεθαίνοντας...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Taste Atlas: Χάσαμε την πρώτη θέση στις «100 καλύτερες κουζίνες του κόσμου» – Ποια χώρα μας πέρασε

Η Ελληνική Κουζίνα υποχώρησε στη δεύτερη θέση στην παγκόσμια...

Οι ολόσωμες μαγνητικές τομογραφίες μπαίνουν στη ζωή μας

Διαγνωστική επανάσταση ή πηγή νέου άγχους; Η εξάπλωση των ολόσωμων...

Επιστήμονες ανακαλύπτουν την κρυφή δύναμη του εγκεφάλου να καίει λίπος

Σύμφωνα με το scitechdaily, μια δυσλειτουργική πρωτεΐνη εμποδίζει κατά...