Επισκοπή | Πρώτη ανανέωση με Κώστα Κουκούλη

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους Επισκοπή και Κώστας Κουκούλης

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κουκούλη. Ο σύλλογός μας ξεκινάει τις ανακοίνωσεις των ποδοσφαιριστών από τον 24χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος δίνει συνέχεια στη δεύτερη θητεία του στην Επισκοπή.
Ο Κώστας Κουκούλης έχει γεννηθεί στη Σύρο στις 26 Ιουνίου 2000 και έχει ύψος 1.78μ.. Αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Οι εμπειρίες του είναι πολλές από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ έχει αγωνιστεί με την Επισκοπή μας και στη Super League2. Εμπειρίες έχει και από τη Γερμανία αγωνιζόμενος στη γερμανική Ντεσάο.
Ο Κώστας Κουκούλης είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες.
Ο σύλλογός μας τού εύχεται πολλές ατομικές όσο και ομαδικές επιτυχίες.”

Κ. Κουκούλης: “Πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ’ Εθνική”
Ο Κώστας Κουκούλης ο οποίος, σημειωτέον, συμπλήρωσε σήμερα τα 24 του χρόνια, συνδύασε αυτό το ευτυχές γεγονός με την παραμονή του στην ομάδα μας. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για άλλη μία σεζόν (την 3η στο σύνολο) στην ομάδα της Επισκοπής. Είναι τιμή μου επίσης το γεγονός ότι ανακοινώνομαι πρώτος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Το γεγονός αυτό, τυχαίο ή όχι, με γεμίζει με χαρά καθώς συμπίπτει με την ημέρα των γενεθλίων μου.
Αυτό που προέχει βέβαια είναι να μπορέσουμε όλοι εμείς που έχουμε μία εμπειρία παραπάνω να επαναφέρουμε την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.
Είμαι βέβαιος ότι θα φτιάξουμε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα, αν και ο μεγάλος αντικειμενικός μας στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.”

Τα σχόλια είναι κλειστά.