Επίθεση Πολάκη σε Πλεύρη: «Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα …..

.... επαναπροσλάβουμε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς»

Επίθεση Πολάκη σε Πλεύρη: «Όταν γίνουμε κυβέρνηση θα …..

Ο Παύλος Πολάκης δεν κρατήθηκε και με το γνωστό του ύφος επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναπροσλάβει του ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

«Μην τολμήσεις Πλεύρη να απολύσεις κανένα. Δεν περισσεύει κανένας θα τους επαναπροσλάβουμε την πρώτη μέρα που θα ξαναγίνουμε κυβέρνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Νωρίτερα ο κ. Πολάκης τραβούσε και πάλι διαχωριστικές γραμμές από τη ΝΔ με όρους δωσίλογων και αγωνιστών του ΕΛΑΣ.

«Η Δεξιά του Μπογδάνου»

Ήταν 18:30 το απόγευμα του Ιουλίου του 2020 όταν ο τότε βουλευτής Α Αθήνας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέβαινε σε διαμαρτυρία κατοίκων κατά των μεταναστών μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη στην πλατεία Βικτωρίας.

Όπως αποκάλυψε χθες ο κ. Μπογδάνος δυο ώρες πριν είχε περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου για να πάρει την άδεια του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

«Εγώ τέσσερις και μισή πήγα στο γραφείο του και του είπα. Πιεζόμαστε στην Αθήνα. Οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει. Τι θα κάνουμε; “Κωνσταντίνε, ναι κατέβα”», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Η δήλωση αυτή αναδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι υπάρχουν συνδέσεις της ΝΔ με ακροδεξιές δυνάμεις. Αυτό φάνηκε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών και σε μια σειρά από κινητοποιήσεις που βρέθηκαν πλάι πλάι», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε οτι δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό αφήνοντας να εννοηθεί οτι ο κ. Μπογδάνος ενήργησε με δική βούληση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.