Επίθεση με βιτριόλι: Στο εδώλιο μαζί με την 39χρονη η φίλη και ο οδηγός ταξί

Ημερομηνία:

Ο 37χρονος εν διαστάσει σύζυγος υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα στο πρόσωπο
Η φίλη, η οποία φέρεται με βάση το κατηγορητήριο να τη βοήθησε στο να …παρασύρει στην παγίδα τον εν διαστάσει σύζυγο της αλλά και ο οδηγός ταξί που φέρεται να τη φυγάδευσε αμέσως μετά το αποτρόπαιο συμβάν, θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου μαζί με την 39χρονη βασική κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στον 37χρονο, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Πληροφορίες του Cretalive.gr αναφέρουν ότι με βάση το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου παραπέμπονται σε δίκη και οι δύο με την κατηγορία της συνέργειας, ενώ η 39χρονη, η οποία παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Νεάπολης, θα δικαστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Κατά την απολογία της παρουσίασε τον εαυτό της ως θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, απειλών και ξυλοδαρμών, ισχυριζόμενη ότι αναγκάστηκε να κάνει χρήση του καυστικού υγρού ως μέσο αυτοπροστασίας καθώς φοβόταν για τη ζωή της. Ο εγκαυματίας πάλι σε κουβέντες που είχε με συγγενείς και φίλους τα πρώτα 24ωρα αφ’ ότου συνήλθε από την καταστολή-δεν έδωσε τελικά κατάθεση στην ανακρίτρια-φέρεται να αποκάλυψε για τη μοιραία νύχτα ότι κοιμόταν όταν ξύπνησε ουρλιάζοντας από τους φρικτούς πόνους.

Δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί, ένιωθε μόνο ότι καιγόταν. Υπάρχει μάλιστα βίντεο ντοκουμέντο με τον ίδιο να τρέχει σε αλλόφρονα κατάσταση τις σκάλες του ξενοδοχείου. Υποστηρίζεται ότι πριν πέσει για ύπνο φέρεται να είπε στην 39χρονη ότι δεν μπορούσε να συνεχίσουν να βρίσκονται κρυφά και ότι έπρεπε να διακόψουν.

Σημειώνεται ότι στο πόρισμα του αρμόδιου τμήματος των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για τη ανάλυση του καυστικού υγρού με το οποίο περιέλουσε τον 37χρονο η πρώην σύζυγος του γίνεται λόγος για βιτριόλι και μάλιστα σε πυκνό υδατικό διάλυμα, το οποίο είχε αναμίξει με άλλο υγρό. Οι ειδικοί του Τμήματος Χημικών και Φυσικών Εξετάσεων, του εργαστηρίου εξέτασης γυαλιών, πλαστικών υλών, συνθετικών υφάνσιμων ινών και χρωμάτων, διαπίστωσαν ότι ήταν ισχυρότατα όξινο και ανιχνεύθηκε σε αυτό εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση θειικών ανιόντων.

Είναι ενδεικτικό ότι τόσο το τζιν που φορούσε ο 37χρονος όσο και το υπόστρωμα του κρεβατιού είχαν τρυπήσει από το καυστικό υγρό. Στην έκθεση αναφέρεται ότι «έφεραν οπές και φθορές, χαρακτηριστικές της επίδρασης ισχυρού οξέος».https://www.cretalive.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Στη Λότζια οι μαθητές του 24ου...

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό Τα παιδιά της...

ΚΚΕ:Πολιτική Δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου

Η ΚΟ Ηρακλείου προχωρά στην οργάνωση μιας πλατιάς πολιτικής...

Δήμος Ηρακλείου:Στη Λότζια οι μαθητές του 24ου...

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό Τα παιδιά της...

ΚΚΕ:Πολιτική Δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου

Η ΚΟ Ηρακλείου προχωρά στην οργάνωση μιας πλατιάς πολιτικής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το καλοκαίρι του 2026 ξεκινάει η λειτουργία του Leolia Nautica Resort Pelion 5* by CHC Group στα Καλά Νερά στο Βόλο

Ζαχαρίας Χνάρης: «Ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων εμπιστεύονται τον...

Δήμος Ηρακλείου:Στη Λότζια οι μαθητές του 24ου και 31ου Δημοτικού Σχολείου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό Τα παιδιά της...