Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Ζαγοράκη “Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια”

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΑΡΧΗΓΟΣ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.”

Είναι μεγάλη μου χαρά που μοιράζομαι μαζί σας την εμπειρία της παρουσίασης του βιβλίου μου “Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια”, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εχθές Τρίτη 14 Μαΐου, στην Αθήνα.

Η ατμόσφαιρα στην αίθουσα ήταν μοναδική, καθώς ήταν γεμάτη από φίλους, συναθλητές και συνεργάτες που θέλησαν να είναι παρόντες σε αυτήν την τόσο σημαντική για εμένα αναδρομή στη ζωή και την καριέρα μου. Ξαναβρέθηκα με πρόσωπα που σημάδεψαν την πορεία μου στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όπως οι αγαπητοί συμπαίκτες μου από την αξέχαστη πορεία στο EURO 2004 και ο πολύτιμος φίλος μου, Φερνάντο Σάντος.

Οι συζητήσεις που ακολούθησαν ήταν βαθιά προσωπικές και ειλικρινείς, αφού μοιραστήκαμε στιγμές και συναισθήματα από τη ζωή μου, από τα πρώτα βήματα στα γήπεδα της Καβάλας μέχρι τον ιστορικό θρίαμβο στο EURO 2004 και τις περιπέτειες μου στον ποδοσφαιρικό χώρο με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της Λέστερ.

Είμαι ευγνώμων στην οικογένειά μου και τους φίλους μου που με στήριξαν και με στηρίζουν, και με παρότρυναν να μοιραστώ αυτές τις εμπειρίες μαζί σας. Ελπίζω ότι μέσα από αυτό το βιβλίο θα μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας σημαντικά μηνύματα και να σας μεταφέρω την αλήθεια της ζωής ενός ποδοσφαιριστή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που παρευρεθήκατε αλλά και όλους εσάς που θελήσατε να αποκτήσετε ήδη το βιβλίο μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη μου για τη στήριξή και την αγάπη σας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.